Ja nie znam... ale patrząc na to, co chodzi po ulicach, wielu się podoba

Majomir napisał/a:
Boże czy znacie kogoś komu to się podoba ?
zakładam, że klientki to głównie dziewczyny, które mają komleks ust, za wąskich, nierównych, za małych
pewnie jak z nałogiem, za pioerwszym razem lekko i naturalnie a późmiej z górki do takiego efektu

JoSeed napisał/a:
Ja nie znam... ale patrząc na to, co chodzi po ulicach, wielu się podoba
Nie no nikomu się cz🤬chy nie podobają a się k🤬y na ulicach pokazują. Z gejami to samo hat..fu.
Mnie z kolei zastanawia jak działa system recept na toksynę botulinową, że mogą ją sobie kupić byle pseudokosmetyczki robiące ostrzyki w chacie albo piwnicy.
Zastanawia mnie to odkąd mój ojciec doznał udaru i prawą rękę ma rozluźnianą botuliną. Ale jemu ostrzyki robi neurolog w ściśle obliczonych dawkach, w konkretne mięśnie przy podłączonej wizji USG.
Stąd wiem jak drogi jest to lek, jak działa i jak nietrudno nim się zatruć.
I wciąż nie wiem czemu jakąś głupia p🤬da bawiąca się w kosmetyczkę może go zamówić, a kto inny nie. Jakieś kursy robią jednodniowe na strzykanie otworu gębowego i dają certyfikaty?
Voltaire
Zastanawia mnie to odkąd mój ojciec doznał udaru i prawą rękę ma rozluźnianą botuliną. Ale jemu ostrzyki robi neurolog w ściśle obliczonych dawkach, w konkretne mięśnie przy podłączonej wizji USG.
Stąd wiem jak drogi jest to lek, jak działa i jak nietrudno nim się zatruć.
I wciąż nie wiem czemu jakąś głupia p🤬da bawiąca się w kosmetyczkę może go zamówić, a kto inny nie. Jakieś kursy robią jednodniowe na strzykanie otworu gębowego i dają certyfikaty?

podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire