Chyba ktoś nie radzi sobie ze stresem
Typowy polaczek bez ambicji, bez perspektyw, który wyjechał do Juesej, by jeździć ciężarówką po 15h dziennie, myć się i srać w przydrożnych barach.
I miesięcznie zarabia więcej, niż Ty przez rok.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Nie do końca. Wiesz ile zarabia programista, siedzący w wygodnym fotelu kilka godzin dziennie, mający wygodne mieszkanie, gdzie jest również łazienka gdzie może się wysrać i wykąpać w czystości. Twój poganiacz ciężarówki może mu skoczyć po piwo ewentualnie. Poza tym ciekawe kto dłużej pociągnie, czy kierowca, pracujący w ciężkich warunkach, bo jednak TIR-owiec to ciężki kawałek chleba, czy programista żyjący na luzie w luksusowych warunkach pracy?
ja tam k🤬ię innych kierowców ile wlezie tyle że nie wrzucam tego na yt. Co do ostatniej akcji czy ten gość serio wk🤬ia się na mgłe, że wycieraczki jej nie usuwają?
ja tam k🤬ię innych kierowców ile wlezie tyle że nie wrzucam tego na yt. Co do ostatniej akcji czy ten gość serio wk🤬ia się na mgłe, że wycieraczki jej nie usuwają?
Nie do końca. Wiesz ile zarabia programista, siedzący w wygodnym fotelu kilka godzin dziennie, mający wygodne mieszkanie, gdzie jest również łazienka gdzie może się wysrać i wykąpać w czystości. Twój poganiacz ciężarówki może mu skoczyć po piwo ewentualnie. Poza tym ciekawe kto dłużej pociągnie, czy kierowca, pracujący w ciężkich warunkach, bo jednak TIR-owiec to ciężki kawałek chleba, czy programista żyjący na luzie w luksusowych warunkach pracy?
myślisz że zarabia miesięcznie 200 tyś zł? Nieźle zarabia zatem
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.J🤬a ciot bez ambicji, myśli ze zabłyśnie bo trochę po przeklina... porażka
O czym Ty p🤬lisz? Gdzie ja według Ciebie uogólniłem pracę w Polsce? Zwróciłem się do zjeba który p🤬li o ambicjach i perspektywach w swoim c🤬jowym wysrywie na sadisticu i Ty serio uważasz, że jest programistą?
Może nie mierz wszystkich swoją miarą.
I miesięcznie zarabia więcej, niż Ty przez rok.