Chyba ktoś nie radzi sobie ze stresem
myślisz że zarabia miesięcznie 200 tyś zł? Nieźle zarabia zatem
I vice versa. W ogóle nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Pensję oceniłem na podstawie frustracji i jawnego przegrywu płynącego z wysrywu gościa, który to właśnie on ocenił czyjeś perspektywy i ambicje przez pryzmat filmu, którego nie zrozumiał, bo jest właśnie takim głupim i zakompleksionym frustratem. Gdyby nie ten zapocony i agresywny świniak, to sklepy by były puste, zakładając, że w ogóle by istniały. Już pomijając fakt, że tak, jak ktoś wspomniał w komentarzu wyżej, jest to po prostu gra aktorska. Sam kiedyś przewinąłem się przez kanał tego gościa na YT. Sam go nie oglądam, bo gówno mnie obchodzą przygody tirowca, ale trzeba być serio głupim, by uwierzyć w autentyczność jego wrzasków.
W ogóle nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.
Pensję oceniłem na podstawie frustracji i jawnego przegrywu płynącego z wysrywu gościa
on ocenił czyjeś perspektywy i ambicje przez pryzmat filmu, którego nie zrozumiał, bo jest właśnie takim głupim i zakompleksionym frustratem.
Gdyby nie ten zapocony i agresywny świniak, to sklepy by były puste, zakładając, że w ogóle by istniały.
I miesięcznie zarabia więcej, niż Ty przez rok.
podpis użytkownika
Od momentu poczęcia zaczęła się nasza nieustająca droga ku śmierci lecz Wiedza jest wyzwoleniemTypowy polaczek bez ambicji, bez perspektyw, który wyjechał do Juesej, by jeździć ciężarówką po 15h dziennie, myć się i srać w przydrożnych barach.
To jest ten od pasów w volvo ???
nasrać Ci do ryja za te dolki ? Uważasz że k🤬a pieniądze są takie ważne ? to nap🤬laj w uk na zmywaku jebańcu , wp🤬laj zupe z paczki i opowiadaj w pl jaki to jestes bogaty. c🤬j ci w p🤬de