Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szlugi 2022-12-05, 19:01
To jest ten od pasów w volvo ???
Zgłoś
smc 2022-12-05, 22:34
Zaparowaną szybę czyści wycieraczkami
Zgłoś
8marca 2022-12-05, 23:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MrBanankiewicz 2022-12-06, 12:06
Agoreth napisał/a:

I vice versa. W ogóle nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Pensję oceniłem na podstawie frustracji i jawnego przegrywu płynącego z wysrywu gościa, który to właśnie on ocenił czyjeś perspektywy i ambicje przez pryzmat filmu, którego nie zrozumiał, bo jest właśnie takim głupim i zakompleksionym frustratem. Gdyby nie ten zapocony i agresywny świniak, to sklepy by były puste, zakładając, że w ogóle by istniały. Już pomijając fakt, że tak, jak ktoś wspomniał w komentarzu wyżej, jest to po prostu gra aktorska. Sam kiedyś przewinąłem się przez kanał tego gościa na YT. Sam go nie oglądam, bo gówno mnie obchodzą przygody tirowca, ale trzeba być serio głupim, by uwierzyć w autentyczność jego wrzasków.

Agoreth napisał/a:

W ogóle nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.

Tak, nie zrozumiałem. Była bardzo skomplikowana.

Agoreth napisał/a:

Pensję oceniłem na podstawie frustracji i jawnego przegrywu płynącego z wysrywu gościa

Ja tam dostrzegam tylko niechęć do tej grupy zawodowej którą podzielam.

Agoreth napisał/a:

on ocenił czyjeś perspektywy i ambicje przez pryzmat filmu, którego nie zrozumiał, bo jest właśnie takim głupim i zakompleksionym frustratem.

Myśle że mógł to ocenić na podstawie wykonywanego zawodu

Agoreth napisał/a:

Gdyby nie ten zapocony i agresywny świniak, to sklepy by były puste, zakładając, że w ogóle by istniały.

Nikt tego nie neguje. Ale równie dobrze można usprawiedliwiać pracę jako śmieciarz czy w wywózce szamba.
Zgłoś
krajann 2022-12-06, 19:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
puchacz102 2022-12-06, 21:38
Zgłoś
chico35 2022-12-06, 22:01
PIs napisał/a:

Typowy polaczek bez ambicji, bez perspektyw, który wyjechał do Juesej, by jeździć ciężarówką po 15h dziennie, myć się i srać w przydrożnych barach.

to Tiger ty idioto bez szkoły, chłop jak najbardziej spoko - specyficzny ale fajnie się go ogląda

szlugi napisał/a:

To jest ten od pasów w volvo ???

ta
Zgłoś
willoo 2022-12-07, 1:45
lubie jak ktoś tak konkretnie i z finezją rzuca mięsem
Zgłoś
Agoreth 2022-12-07, 9:01
Zgłoś
Sigonek 2022-12-09, 12:52
Agoreth napisał/a:

I miesięcznie zarabia więcej, niż Ty przez rok.

Kiedy wreszcie do was dotrze, że nie liczy się ile kto zarabia, ale przede wszystkim ILE WYDAJE i jaka jest jego finalna SIŁA NABWYCZA.
Odnośnie typa do którego to było skierowane, to nie ma znaczenia, bo to jakiś zakompleksiony lewar z polskiej wiochy na cycu państwa/rodziców.
Zgłoś
Janek_Pradera 2022-12-10, 20:11
Mam to samo, jeżdżąc u dziada w PL. Na weekend jeździ na jakieś masaże za 1800 zł, a na wycieraczki do tira nie ma...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem