👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
erdogan napisał/a:
Bo to biali faszyści ten chodnik robili.
Biali faszyści wyprodukowali jego obuwie które ukradł ze sklepu.
Źła deścia, duzio woda śpadła na siawanna i moja sie śliźga. O pomocia, pomocia! Dobra pan z parasiolam, prosia pomóś moja wśtać. Nie pomozieś moja? To c🤬j ci w dupę j🤬y białasie!
bercisko napisał/a:
Źła deścia, duzio woda śpadła na siawanna i moja sie śliźga. O pomocia, pomocia! Dobra pan z parasiolam, prosia pomóś moja wśtać. Nie pomozieś moja? To ch*j ci w dupę j***ny białasie!
o k🤬a to ty byłeś?
Jestem ekspertem i już tłumaczę:
Po prostu murzyni genetycznie nie są przyzwyczajeni do takiego intensywnego kontaktu z wodą i jego organizm dostaje po prostu szoku, który w tym przypadku objawia się problemami z utrzymaniem równowagi i koordynacją ruchową.
Po prostu murzyni genetycznie nie są przyzwyczajeni do takiego intensywnego kontaktu z wodą i jego organizm dostaje po prostu szoku, który w tym przypadku objawia się problemami z utrzymaniem równowagi i koordynacją ruchową.
Brud i gówno trzymało wszystko razem, woda zaczęła to zmywać i się posypało

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie