Pop🤬liłeś składnie, aż mnie w sercu zabolało. Powinno być '[...]a on tego nawet nie zauważył'. Do szkoły gimbie
- Ej, Saddam... Czyżby nowa żona?
- Nie, stara. Tylko wyprana w perwolu black magic.
Max Bentow – Lalkarka
- Nie, stara. Tylko wyprana w perwolu black magic.

podpis użytkownika
"Ile szaleństwa i sadyzmu zniesie ten świat?"Max Bentow – Lalkarka

@wolność69 On pop🤬lił składnię, czy może kilka składni (co jest bez sensu w tym kontekście)? Do podstawówki szczylu.

DobryNacjonalista napisał/a:
C🤬j w dupe ciapatym. Komentarz wcale nie ma nawolywac do nienawisci wzgledem muzulmanow!![]()
Czy to znaczy że dosłowanie chcesz wsadzic c🤬ja w dupe ciapatemu? Pedryl

#1 Zaj🤬e z kwejk-a = piwa dla Ciebie nie będzie.
#2 Składnia tak zła, że musiałem wypić piwo (tak, Twoje..) by zrozumieć co miałeś na myśli.
#3 Musiałem wypić kolejne piwo by zrozumieć dlaczego w tytule wstawiłeś polskie znaki, a już w podpisie pod obrazkiem nie.
#4 Jak świetnie zauważył kolega Inspektor, użyłeś trochę niefortunnego określenia. Takie zabawy to z dziewczętami..
PIWA DLA CIEBIE NIE MA I NIE BĘDZIE.
#2 Składnia tak zła, że musiałem wypić piwo (tak, Twoje..) by zrozumieć co miałeś na myśli.
#3 Musiałem wypić kolejne piwo by zrozumieć dlaczego w tytule wstawiłeś polskie znaki, a już w podpisie pod obrazkiem nie.
#4 Jak świetnie zauważył kolega Inspektor, użyłeś trochę niefortunnego określenia. Takie zabawy to z dziewczętami..
PIWA DLA CIEBIE NIE MA I NIE BĘDZIE.
I c🤬j mnie to obchodzi, wyj🤬e na "wasze" piwa. Znalazłem, rozśmieszyło mnie, chciałem się tym podzielić. Obrazek nie jest mojego autorstwa, zaj🤬y z kwejka (serio tak ciężko przeżyć bez kolejnego tekstu typu "zaj🤬e z kfejka XD"?), a gimbów to w domu szukajcie, po piwnicach czy gdzie ich tam trzymacie. Poleciłbym wam maść nawet odpowiednią do waszej przypadłości.

Ładna buźka.
Czy u kogoś też Arabka widnieje na liście cipek do zaliczenia przed śmiercią? Chyba zostawię ją na koniec, bo po wszystkim mi up🤬lą łeb.

Dlaczego wyzywacie autora TEMATU? To że wrzucił obrazek nie znaczy że musicie jeździć po nim(i po składni) a przypuszczam że "A ON NAWET TEGO" i pod spodem "NIE ZAUWAŻYŁ", wyglądało by kijowo, ale cóż, lepiej się dowartościować
piwko

piwko

Co to za ciapacka składnia? "A on nawet nie zauważył tego".