📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:50

Jakbyś znał angielski, wiedziałbyś że rada miasta zatwierdziła postawienie młyna zbyt blisko lokalnego lotniska, i że to był nieszczęśliwy wypadek. Pilot robił co mógł aby wyciągnąć samolot nad konstrukcję, niestety prędkość startowa była zbyt mała i zaczął przeciągać maszynę co widać w ostatnim momencie przed zderzeniem. Przeżył i pozwał radę miasta. Żeby było śmieszniej, klientka siedząca na młynie pozwała i pilota i radę miasta
Murrica!!!

W końcu miala być zabawa, niezapomniane widoki i odrobina emocji więc o co babie chodzi ?

nowynick, masz jakiekolwiek pojęcie o pilotażu? Nie jestem pilotem i pewnie nigdy nie będe, jednak z tego co człowiek czasami poczyta to można się domyśleć, że blisko prędkości przeciągnięcia jakakolwiek próba skrętu spowoduje całkowitą utratę siły nośnej i przepadnięcię samolotu na skrzydło.
Może ktoś kto ma praktyczną wiedzę o pilotażu się wypowie?
Tilg_die_Schmach napisał/a:
, masz jakiekolwiek pojęcie o pilotażu? Nie jestem pilotem i pewnie nigdy nie będe, jednak z tego co człowiek czasami poczyta to można się domyśleć, że blisko prędkości przeciągnięcia jakakolwiek próba skrętu spowoduje całkowitą utratę siły nośnej i przepadnięcię samolotu na skrzydło.
to można przez chwilę się przestać wznosić i skręcić, no chyba, że to lotnisko z każdej strony obstawione takimi atrakcjami to trochę gorzej

DariuszKalafior napisał/a:
inteligiencie Południowa Walia leży w UK
I wy cebulaki macie czelność wyśmiewać Amerykanów i ich znajomość geografii...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie