👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem że Falkosdojcze ale przyznam że lepiej wyszło niż oryginał.
Byłem widziałem
Tyle że ja bawiłem w szpadlu ale tam przynajmniej muzyka wypaśna.
Tyle że ja bawiłem w szpadlu ale tam przynajmniej muzyka wypaśna.
Dosć długo się zastanawiałem, czy to mężczyzna, czy kobieta. Dopiero jak podszedł do pisuaru, to się upewniłem.
umył ręce po wytarciu twarzy, mimo, że właśnie się wziął prysznic, ale po kupie już nie.
gdzie w tym logika, panowie? :S
gdzie w tym logika, panowie? :S
Przeca laska była w oryginale więc What the fuck?!
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę

Trzyma poziom oryginału. Zasłużony browar (nawet litrowy, jak na Oktoberfest).
@Chajda obczaj oryginalny teledysk tego kawałka, a zrozumiesz, że to taka szkopska imitacja.
Swoją drogą, nie kumam jak można srać zaraz po kąpieli lub prysznicu...
Swoją drogą, nie kumam jak można srać zaraz po kąpieli lub prysznicu...

Zajebiste ;]. Az koniecznie chcialem dowiedziec sie co bedzie na koncu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie