W krzywym zwierciadle.
Choć w sumie jest w tym ziarnko prawdy.
podpis użytkownika
Smak '80 lat...
x................s
2012-09-09, 23:26
etam, ciota hipster jeden z drugim biorą w abonamencie i płacą 2000pln więcej. Kredycik z odsetkami 50%
d................n
2012-09-10, 13:14
nie ziarnko prawdy tylko wór chyba
W jakim krzywym zwierciadle?
Przecież tak to właśnie w przytłaczającej większości przypadków wygląda.
Możecie mi ludzie kochani wyjaśnić po jaki C🤬J dorabiacie do każdej marki swoją pop🤬loną ideologię? W samochodach to samo, większość to 4 koła, silnik, karoseria ale dla pok🤬ionego gatunku ludzkiego zaraz musi to być powód do podziałów, konfliktów i cholera wie jeszcze czego. Nie potraficie po prostu używać??? Dla wszystkich co im się pod deklem pop🤬liło to Oświęcim powinien na cztery piece zap🤬lać.
Wiadro c🤬jów w dupsko życzę.
Amen.
I kolejny badziew na Sadolu.
podpis użytkownika
Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
P................M
2012-09-10, 19:12
Po co żonie iPad w kuchni?
c................t
2012-09-10, 19:42
@up
Żeby mogła przepisów szukać
czemu te wszystkie dzieci mają skośne oczy? żona go zrobiła w bambuko.
M................n
2012-09-10, 19:54
iC🤬j - znane tylko w Polsce
C................n
2012-09-10, 20:31
@ siwybis
No właśnie też mnie to zawsze zastanawiało, przecież nikt nie zmusza do kupowania/nie kupowana produktów Apple, ale zawsze sie musi znaleźć jakiś hejter który obśmieje spedalony hiposterski ajfon albo z drugiej strony wyśmieje jak można z najmodniejszego i dezajnerskeigo ajfona nie korzystać.
No ale pewnie już jaskiniowcy się przemykiwali, że to jego kamień jest bardziej kamieniowany od wszystkich innych.
D................r
2012-09-10, 21:45
A czy to w jakiś sposób obraża apple czy coś? Po prostu pokazuje w prosty sposób w krzywym zwierciadle sytuacje w obecnych czasach u niektórych rodzin. Tatuś musi zap🤬lać i wydać hajs na gówniane gadżety, a rodzina zadowolona. No przynajmniej ja tak to widzę.
I ktoś wyżej wspomniał o porównywaniu samochodów, przecież to wszystko takie samo.... no k🤬a mac! Mam prawo hejtować inny samochód jeśli części do niego są drogie i wj🤬e gdzieś w p🤬du głęboko, że trzeba pół samochodu rozebrać. Mam prawo hejtować inny samochód jeśli gwarantuje mi niższe bezpieczeństwo niż konkurent (tu akurat ukłon w stronę Volvo za najbezpieczniejsze samochody). Mam prawo hejtować jeśli chce zap🤬lać szybkim samochodem tam, gdzie mogę zap🤬lać i nie zrobię komuś krzywdy, a dostanę wolne gówno. I tak wymieniać mogę w kółko. P🤬lisz synu od rzeczy, jeśli nie widzisz różnicy między samochodami i dla Ciebie to tylko "4 koła, karoseria i silnik" to jesteś tępym kretynem i nawet nie powinieneś usiąść za kierownicą samochodu taty żeby dał Ci pokręcić kierownicą dla zabawy.
I przez takich ludzi jak Ty tworzą się podziały i konflikty bo jak widzę takie p🤬lenie, to aż mnie ściska...
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
d................k
2012-09-10, 22:29
Polecam lekturę Naomi Klein - No logo.
Wtedy 3x pomyślicie nad tym czy warto tak fascynować się markami