👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

etam, ciota hipster jeden z drugim biorą w abonamencie i płacą 2000pln więcej. Kredycik z odsetkami 50%
W jakim krzywym zwierciadle?
Przecież tak to właśnie w przytłaczającej większości przypadków wygląda.
Przecież tak to właśnie w przytłaczającej większości przypadków wygląda.
czemu te wszystkie dzieci mają skośne oczy? żona go zrobiła w bambuko.

@ siwybis
No właśnie też mnie to zawsze zastanawiało, przecież nikt nie zmusza do kupowania/nie kupowana produktów Apple, ale zawsze sie musi znaleźć jakiś hejter który obśmieje spedalony hiposterski ajfon albo z drugiej strony wyśmieje jak można z najmodniejszego i dezajnerskeigo ajfona nie korzystać.
No ale pewnie już jaskiniowcy się przemykiwali, że to jego kamień jest bardziej kamieniowany od wszystkich innych.
No właśnie też mnie to zawsze zastanawiało, przecież nikt nie zmusza do kupowania/nie kupowana produktów Apple, ale zawsze sie musi znaleźć jakiś hejter który obśmieje spedalony hiposterski ajfon albo z drugiej strony wyśmieje jak można z najmodniejszego i dezajnerskeigo ajfona nie korzystać.
No ale pewnie już jaskiniowcy się przemykiwali, że to jego kamień jest bardziej kamieniowany od wszystkich innych.

Polecam lekturę Naomi Klein - No logo.
Wtedy 3x pomyślicie nad tym czy warto tak fascynować się markami
Wtedy 3x pomyślicie nad tym czy warto tak fascynować się markami

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie