👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zatrzymałem się na 2:34 na yt, aby sprawdzić czy jest już na Sadolu. I jest. Od 3 minut

Koczujecie jak cygany na tym yewtube, czekając na wrzutę Maxa.
Ależ on pieprzy bez sensu... Kononowicz Youtuba. Najlepszy serial zrobi... ta... o swoim sklepie.
A na koniec prosił o kasę, obiecując w przyszłości pracę
Jak amerykański kaznodzieja.
No, ale to w końcu dla lemingów, którzy łykają właściwie wszystko.
A na koniec prosił o kasę, obiecując w przyszłości pracę

Jak amerykański kaznodzieja.
No, ale to w końcu dla lemingów, którzy łykają właściwie wszystko.

Cytat:
weszłem
Wszedł byś na jakiś słownik poprawnej polszczyzny to byś lepiej na tym wyszedł.

widzę, że nawet nie obejrzałeś tego zanim wrzuciłeś na sadola

Dyadya_Sasza napisał/a:
Wszedł byś na jakiś słownik poprawnej polszczyzny to byś lepiej na tym wyszedł.
Wszedłbyś*

Klausu napisał/a:
całkowicie przypadkiem weszłem na yt i widzisz...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie