No k🤬a kto by się spodziewał
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać tu prawdziwy profesjonalizm.
@up I na końcu jeszcze słychać pana o niderlandzkim z typowym tureckim akcentem. Wisienka na torcie
Widziałem już tu za dużo tropów przy holowaniu, aby się nie domyśleć jak to się skończy... tzn. że mocowanie się zerwie i poleci, a czy kogoś zabije, czy uszkodzi, to już losowanie.
Holcwagen i wszystko jasne
To inżyniery z bliskiego wschodu w Belgii.
00.32 tycia pyria tycia pyria
konto usunięte
2019-01-06, 10:49
a taki ładny zderzak niemiecki
konto usunięte
2019-01-06, 11:20
no debile i tyle
Krytykować łatwo, ale podać rozwiązanie - trudniej.
Ja przyznaję się, nie wiem co bym zrobił. Jedyne co mi przychodzi do głowy to: wina Tuska!
Świetny był ten co przechodził nad liną. BHP pełną p🤬dą. Jakby mu dała po jajach to by sie nauczył.
kiedyś był tu film jak traktory wyciągano gdzieś w Argentynie chyba i łańcuch przeleciał na wylot przez kabine i głowę traktorzysty
Aż dziwne, że belgusy sami wzięli się za tak brudną robotę. Mieszkam tu 5 lat i wiem, że nie lubią się brudzić. A i tak są brudasami jakich mało.