👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sranie nie rąbanie, takich urządzeń są tysiące, a nazywa się to łuparka ślimakowa
1. Lepiej siekierką ;D bo takie coś dla p🤬d jest
2. czemu na takie małe kawałki ? przecież to mu sie w godizne wypali
2. czemu na takie małe kawałki ? przecież to mu sie w godizne wypali

noyken napisał/a:
Nie ma poharatanej twarzy, ani złamań otwartych - nie ma piwa. To jest sadol do k nędzy, a nie spryciarze.pl
Od tego jest dział hard, rubasznie zwany "humorem hard". Tylko potem nie wypłakuj się, że nie możesz po nocach sypiać.
Drewno porąbie, aborcję przeprowadzi... wielofunkcyjne cacko

Pewnie te z fuckingmachines.com podchwycą pomysł i będzie materiał na harda

zajebiste. oczywiście, każdy lubi czasem jebnąć siekierą, ale na dłuższą metę tak jest wygodniej...

Ale lipa. Ja myślałem że mu wciągnie rękę i jakaś krew czy coś a tu nuda.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie