👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój ojciec ma tego samego typu łupiarkę zrobioną, więc jak dla mnie nic nadzwyczajnego

mi się podoba, patrzę i jestem zafascynowany. Ja od czasu do czasu rąbię prymitywną i grubiańską siekierą- feee
Widać, że zasady BHP to ma w małym paluszku. Tylko czekać, aż coś mu się w to wiertło wkręci i dopiero będziemy mieli materiał na sadistica.

@Magik2501
może i woli, ale tu raczej idzie szybciej i ni męczy aż tak, a w wolnej chwili z zapasem sił i czasu nie lepiej zar🤬ać czy też fapnąć??
każdy normalny facet raczej woli zamoczyć niż "jebnąć siekierą"
może i woli, ale tu raczej idzie szybciej i ni męczy aż tak, a w wolnej chwili z zapasem sił i czasu nie lepiej zar🤬ać czy też fapnąć??
każdy normalny facet raczej woli zamoczyć niż "jebnąć siekierą"

Nie ma poharatanej twarzy, ani złamań otwartych - nie ma piwa. To jest sadol do k nędzy, a nie spryciarze.pl

Zasadami BHP przejmują się tylko p🤬dusie i profesorki w grubych pinglach za biurkiem.Jako przykład mam sąsiada.Pedał w loczkach i dwie lewe do roboty.Wykonanie każdego zadania zajmuje mu wieki,bo musi przygotować miejsce pracy i strój ochronny...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie