📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
Smutne, że wypowiedź radiomaryjnego oszołoma (czyżbyście popierali linię programową tej stacji) ma tyle piw. Smutne, że Polacy są tak nietolerancyjni.
dobrze gada, oprocz tego, ze to muzulmanie zorganizowali ataki na WTC.. przeciez to amerykanie byli
Chcesz sie modlic do swojego boga ? , rob to w domu , nie pokazuj swojego oblegu publicznie . Wszelakie koiscioly powinno sie spalic , zniszczyc , a to co zostanie zaorac .
Czy ktokolwiek z Was, którzy to oglądaliście jest muzułmaninem, albo też zna prawdziwego muzułmanina?
Określić to mianem żal, to jak nie powiedzieć nic.
Określić to mianem żal, to jak nie powiedzieć nic.
A ja bym ich wpuścił do Polski, bo jest nadzieja, że wyrżną się wzajemnie z Katolami
A resztę podobijał, bez względu na stronę.
koksiq napisał/a:
Raczej niewierzący. 46 piw za ubliżanie wierzącym, pewnie od tych debilnych ateistów![]()
Nie myl wzburzonego 13 latka, który na przekór rodzicom nie chodzi do kościoła i jest JK na 100% z ateistami, bo wychodzisz nie na katolika, tylko na katola.
Powtarzam sobie Futuramę przed 6. sezonem i właśnie zdałem sobie sprawę kogo mi ten Wolniewicz przypomina
djmindcrasher napisał/a:
Smutne, że wypowiedź radiomaryjnego oszołoma (czyżbyście popierali linię programową tej stacji) ma tyle piw. Smutne, że Polacy są tak nietolerancyjni.
Oczywiście! Onetowy znawca... Spójrz na inne kraje: Niemcy czy chociażby Francję- są tolerancyjni? Nie sądzę!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie