📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:54

świetny gość...
u mnie kobieta tłumaczy w ten sposób, że włącza sobie komputer i czyta z niego cały temat... a kant dupy z taką edukacją. Taka lekcja jak na filmie musi być piękna.
u mnie kobieta tłumaczy w ten sposób, że włącza sobie komputer i czyta z niego cały temat... a kant dupy z taką edukacją. Taka lekcja jak na filmie musi być piękna.

wszystko pięknie ładnie, aż chce się chodzić na wykłady, tylko ciekawe jak u niego z zaliczeniem

Bo u nas wygląda to tak, że każdy pracownik uczelni wyższej musi prowadzić jakieś zajęcia, obojętne czy się do tego nadaje czy nie. Nie ma czegoś takiego jak praca czysto naukowa. A nie ukrywajmy, że cholera niektórzy chociaż są świetni w swojej dziedzinie to do nauczania się zupełnie nie nadają...

I nie ma się co dziwić, że MIT to jedna z najlepszych, jak nie najlepsza, uczelnia techniczna na świecie...
gość jest tak nabuzowany swoją energia, albo ma początki Parkinsona. Świetny gość jeżeli lubisz daną dziedzinę to z radością ją przedstawiasz... proste

u nas wykładowca sam musiałby kupić tą gaśnicę bo uczelni na to nie stać. Na ten przykład u mnie na politechnice(nie powiem której:)) miałem zajęcia ze spawalnictwa to profesor podszedł do spawarki gazowej i mówi
-No zobaczcie sobie tak ona wygląda (trochę opowiedział jak się nią spawa) i dodał, że niestety nie pokaże bo juz od 1,5 roku nie może się doprosić rektora o pieniądze na gazy techniczne.
-No zobaczcie sobie tak ona wygląda (trochę opowiedział jak się nią spawa) i dodał, że niestety nie pokaże bo juz od 1,5 roku nie może się doprosić rektora o pieniądze na gazy techniczne.

MrYeni napisał/a:
świetny gość...
nikt ci nie kazal iść na kierunek humanistyczny

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie