Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-05-04, 11:24
Zacznijmy od tego, że za dużo ludzi ma maturę. Co najmniej 30% ludzi powinno odpaść od razu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 11:53 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 12:02 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 12:45
Każdy dyrektor myśli o tym żeby mieć kase z uczniów, to wina naszego systemu
Zgłoś
Aftar2 2012-05-04, 13:19
w teorii mówi wszystko ok..... no ale w sumie jest tylko teoretykiem i niczym więcej. Po jego specjalizacji można tylko być wykładowcą w sumie i tyle.

Powiedział nawet dobrze, ale przecież jak ktoś skończy studia olewając to co tam jest, to i tak wyląduje w tej pracy jaka akurat będzie wolna, jak trochę mądrzejszy/ bardziej pracowity, to zrobi kursy techniczne i będzie żył.

Jednostki wybitne i tak będą wybitne, tak tylko mamy większą szansę, że uda się takiego osobnika wyłowić.

Życie samo zweryfikuje takich ludzi. Czasami ten z 5 w indeksie zapamiętał na blachę i koniec, a przyjdzie do wykonywania pracy, a on nic nie umie.

zgadzam się z przedmówcami jeśli chodzi o testy gimnazjalne i maturę. Czytałem sobie te zadania i one są banalne. Dosłownie część, to tylko wskaż rysunek. Jak zdawalność może być 28, czy 29 procent? Wynik 50 to powinna być ta normalna granica. Musi umieć ponad średnią, a nie ponad 1/4! 50% to powinno być coś czego uczeń wstydziłby się, a nie chwalił!

Podsumowanie: To co on mówi w TEORII jest prawdziwe, ale nic nie zmienia, bo mega mądry i tak się wybije, a jełop oraz ci co po prostu nie mają predyspozycji (wcale o nich negatywnie nie myślę), albo odpadnie, albo nie w głowie mu studia będą i tyle
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 13:24
No i ja z maturą 72, 72 , 74 i 100% dostane ten sam papier z mojej uczelni ,co ten idiota z 30,30,30,30 na innej uczelni....
Zgłoś
Aftar2 2012-05-04, 13:30
@up

papier ten sam, indeks/ zaświadczenie osobne, a do tego jeśli kumasz czaczę w temacie, to już na samej rozmowie kwalifikacyjnej będziesz miał przewagę, bo i lepiej się wysłowisz i większy zasób wiedzy będziesz miał.

Poza tym....cóż..... życie nie jest uczciwe i nie zawsze ci na szczycie są najmądrzejsi
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 14:19 2
Zgłoś
ŻubrWszechmogący 2012-05-04, 15:22
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 15:23 1
W latach 90` (żeby nie sięgać pamięcią dalej) na studiach w większości byli ludzie mądrzy i chcący się uczyć.Studia był to prestiż a teraz?Każdy baran idzie na studia bo tak łatwiej.Nie trzeba myśleć o samodzielnym dojrzałym życiu lepiej siedzieć u starych na garnuszku i siedzieć melanżować i ślizgać się z roku na rok. A potem lekarze na ból głowy przepisują pavulon.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 16:23
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 17:50 1
Zgłoś
grandl 2012-05-04, 17:59
"Ale ja jestem mądry - sam jedyne co w życiu robiłem, to czytałem książki, a teraz ktoś mnie wziął do programu więc wypiorę im mózgi żeby żaden na wyższe nie szedł - po co mi konkurencja? A że bezrobocie wzrośnie, no cóż..."
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 18:41
Zgłoś
Krak 2012-05-07, 13:26
NIe każdy w tym kraju musi mieć prawo jazdy i maturę
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem