Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ozoq 2012-05-03, 21:25 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-03, 21:33 35
Ale ma rację przecież. To chyba rozsądne, by za studiowanie zabierali się ludzie, którzy się do tego nadają. Większości studia nie są do niczego potrzebne.
Nie wiem jak to wygląda na Uniwersytecie Warszawskim, ale poziom edukacji na uczelni pewnego miasta ściany wschodniej oceniam z obserwacji na żenujący. Jest to właśnie głównie efekt przyjmowania masy miernych studentów.
Zgłoś
koliberk 2012-05-03, 21:49 5
prof. Wolniewicz ma racje, z doświadczenia wiem, ze na studia przyjmuje się hołotę, coby tylko masowa była i z wykładów nic nie wyniosła tylko kabzę napchała.
Dagothan - popieram.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-03, 22:01 4
Racja, w pełni i w 100%. spójrzcie na absolwentów większości płatnych uczelni (nie mówię wszystkich, ale 95% takie jest), i na ich podejście: zapłaciłem, ma być, ma być papier, notabene bezwartościowy, i bardzo brutalnie weryfikowany przez rynek pracy. Z mojej perspektywy jest ok, bo większość uczelni nie kształci mi konkurencji , teoretycznie dla mnie dobrze, ale za 15 lat same chinczyki i hindusi nam zostaną, ale może nie dożyję
Niestety, popieram gościa, pozdrawiam
Zgłoś
Dzikiwaz 2012-05-03, 22:22 1
Smutna prawda jest tak, że teraz studia może skończyć każdy i na każdej uczelni. Są kierunki gdzie pomimo konieczności osiągnięcia dużej czy trudnej wiedzy to słabych studentów dalej się trzyma myśląc "A uwali się ich na obronie." tylko po to, żeby wydział miał więcej pieniędzy.
Zgłoś
d1abol 2012-05-03, 22:55
Co to za pieprzenie? Zawsze na semestrze trafi sie co najmniej 1 falus, ktory odpowiednio przesieje dany rocznik.. co z tego ze uczelnie przyjmuja kupe holoty skoro rownie dobrze po roku moga ich wycyckac ich tak samo szbko pozbyc
Zgłoś
eskel_jsk 2012-05-03, 23:22 7
Z jego poglądami można się nie zgadzać, ale facet jest wybitnym filozofem. Dlatego staram się go szanować, mimo że czasem jest to trudne słuchając jego komentarzy polityczno/społecznych.
Ponadto ma bardzo ciekawą ekspresję:

Zgłoś
bloodwar 2012-05-04, 6:34 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 10:45 2
Do tej pory uważałem faceta za zdewociałego idiotę, a tutaj proszę, całkiem mądrze mówi. Piwko.
Zgłoś
Dildowagins 2012-05-04, 10:48 2
Nie zapominajmy, że ryba psuje się od głowy...........

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 10:54 1
Zgłoś
thez 2012-05-04, 11:08 1
Zgłoś
Phallucifer 2012-05-04, 11:10 1
Ladnie ujal obecny trend edukacji wyzszej. Nie chodzi o rozwoj intelektu, a o doksztalcenie swoich kompetencji zawodowych. Robi sie z uczelni po prostu wyzsze szkoly zawodowe, zapominajac o charakterystyce procesu dydaktycznego jakim jest wpajanie pewnych postaw oraz przemilcza sie fakt rozwoju horyzontu intelektualnego.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-04, 11:17 1
dobrze gada, teraz każdy chce być studentem. Powstaje pierdylion kierunków z dziwnymi nazwami, potem po zdaniu magisterki radość ogromna (o sobie też tu mówię chociaż studiowałem przyszłościowy kierunek) a potem rzeczywistość przysyła ciemne chmury. Nawet jak jesteś dobry to nei tak łątwo się wybić. Pracodawcy płacą śmieciowe pensje (nie mogą więcej bo państwo wszystko utrudnia). Nawet konkursy na stanowiska urzędnicze są w dużej mierze ustawione. Wszystko po znajomości.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem