👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co za Fake , 17.12.2030 powinien wypaść 51 tydzień roku czyli 51 numer ;/ a nie 44. Chyba, że kalendarz się zmieni

Kurde, muszę zapisać sobie, żebym czasami Kevina nie przegapił, bo dawno już nie było.
W życiu można być pewnym tylko trzech rzeczy: śmierci, podatków i tego ze w święta BN będzie Kevin sam w domu. Poza tym z każdym razem jak oglądałem ten film to miałem nadzieje ze może jednak tym razem o nim nie zapomną...
Kurczę, muszę koniecznie nagrać Kevina na kasetę, by mieć co oglądać w następne święta....
xqvz napisał/a:
Fake. 21.12.2012 koniec świata przecież.
Bo to jest dla tych co przeżyją koniec świata.
Dlatego cena taka wysoka, żeby nadrobić straty na reszcie ludzkości
Za konona piwo poleci
Choć kondonodamus jakoś mi do niego lepiej pasuje ^^

w życiu są pewne 2 rzeczy.
Śmierć i to że w święta będzie leciał Kevin sam w domu
Śmierć i to że w święta będzie leciał Kevin sam w domu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie