Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PROJECT 2501 - Ghost in the Shell po polsku
C................a • 2015-05-16, 12:45
20 artystów i filmowców z Wrocławia, Singapuru i San Diego ekranizuje słynną sekwencję otwierającą film "Ghost in the Shell".

( HD 720p)

Pierwowzór (1995)

Opening GitS 2 (2004)
( HD 720p)

Jako bonus - scena ulicznej parady z "Ghost in the Shell 2". Uczta dla zmysłów.
ukryta treść

HD 720p

I drugi bonus. Kenji Kawai, chór i orkiestra symfoniczna.

ukryta treść

Zgłoś
androgenius 2015-05-16, 12:52 7
przyznam się, że GITS to jedyny film, który kupiłem w oryginale na dvd

plakat pani Major z gołymi cycami i wystającymi przewodami do dzisiaj wisi na drzwiach

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
krakowiak69 2015-05-16, 13:06 17
Oglądanie GITSa po Matrixie było dziwnym doświadczeniem... nagle Matrix przestał być nowatorskim filmem sci-fi, kamieniem milowym gatunku, a okazał sie zrzyną z anime.
Materiał natomiast zacny.
Zgłoś
Areczos 2015-05-16, 13:14
@Cały_Internet zdradź mi pseudonim artystyczny Twojego awatara. Im częściej ją widzę, tym bardziej jestem ciekaw jej gry aktorskiej

podpis użytkownika

Sadistic Uczy Sadistic Bawi Sadistic Ryje BeretY
Zgłoś
C................a 2015-05-16, 13:23 16
krakowiak69,
Podeprę to co napisałeś filmikiem.

Areczos,
Maria Ozawa.
Zgłoś
g................6 2015-05-16, 13:38 2
Uwielbiam. Zestawienie Matrix - Ghost sympatyczne.

Podkład z początku pierwszego video to: Biosphere - Chukhung, 2 ścieżka z albumu Substrata. Też uwielbiam

Zgłoś
kokos_123 2015-05-16, 13:51
chciałem kiedyś oglądnąć ghost in the shell, jako "klasyka", ale nie znalazłem nigdzie znośnej jakości ( czyli nisko skompresowanego 360p ), czy dobrej jakości napisów angielskich. Może teraz poszukam...

podpis użytkownika

:oneko:
Zgłoś
androgenius 2015-05-16, 14:01 4
^ nie dziękuj

thepiratebay.se/torrent/10134536/Ghost_in_the_Shell_(1995)_1080p_[Eng_...

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś