👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bujaszaka napisał/a:
No dobra, ale co to gówno ma wspólnego z sadolem?
8x Było.pl i 2x suchary to twój dorobek
imprezy wzorowane na filmie "projekt x" w klubie nie mają żadnego sensu... ale mimo wszystko fajnie zrobiony filmik.

kamel987 napisał/a:
Nie przejmuj się, tutaj większość ludzi to gimbuski, których mama nie puszcza dalej jak na bal szkolny.Tak się nazywała. Każdy może nazwać imprezę tak jak mu się podoba. Film nazywa się tak jak impreza, nie wiem co masz za problem z tym. Szkoda mojego czasu na dyskusję z Tobą. Baaaj.
Film dobry

Widze ze same tutaj pojebusy sa
No tacy widze imprezowicze podajcie swoje nutki jakich sluchacie na baletach
Bo moim zdaniem MUSIALO BYC ZAJEBISCIE
No tacy widze imprezowicze podajcie swoje nutki jakich sluchacie na baletach
Bo moim zdaniem MUSIALO BYC ZAJEBISCIE

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie