👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nic ciekawego. Stado debili i nędzna muzyka. Nie polecam.

2:27 MILF
Nie stawiajcie piw, bo koleś się reklamuje. Widać analogiczne nicki w tytule i autora.

Nie stawiajcie piw, bo koleś się reklamuje. Widać analogiczne nicki w tytule i autora.

Oczywście, że tak. Napracowałem się żeby ten film powstał i teraz chce żeby jak najwięcej osób go zobaczyło. Ale z ciebie detektyw, myslałeś kiedyś o pracy w służbach specjalnych?
Impreza jaka była taka była 1300 osób z czego 3/4 wspaniale się bawiła, swiedząc w fotelu wszystko można krytykować.
Pozdro
Impreza jaka była taka była 1300 osób z czego 3/4 wspaniale się bawiła, swiedząc w fotelu wszystko można krytykować.
Pozdro

kamel987 napisał/a:
Oczywście, że tak. Napracowałem się żeby ten film powstał i teraz chce żeby jak najwięcej osób go zobaczyło. Ale z ciebie detektyw, myslałeś kiedyś o pracy w służbach specjalnych?
Pozdro
A co ma wspólnego z filmem "Projekt X"? Bo nie bardzo widzę wielu zależności. Normalna impreza.

Tak się nazywała. Każdy może nazwać imprezę tak jak mu się podoba. Film nazywa się tak jak impreza, nie wiem co masz za problem z tym. Szkoda mojego czasu na dyskusję z Tobą. Baaaj.

Tej-papier toaletowy gratis!
Wlasciwie to napisze geneze poznania..
Tej, gratis!
koniec
Wlasciwie to napisze geneze poznania..
Tej, gratis!
koniec

Miałem się silić na wyrafinowany komentarz ale daruję sobie.
Oprócz fajnych panienek nie ma tu nic ciekawego.
A muzyka to trywialna papka.

Oprócz fajnych panienek nie ma tu nic ciekawego.
A muzyka to trywialna papka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie