Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-09-20, 20:50 1
Patrzę na tych chłopaczków i myślę sobie, jejku jej, jakie miękkie, szpanujące p🤬y Ale ktoś mądrze zauważył, że to jakaś ziemia obiecana hipsternii. Antkowi nie wyszło? Ja tam nie wiem, nie ogarniam, za stary jestem
Zgłoś
normale 2012-09-20, 20:55
Ustaw 0:45 play, stop.
Przewiń do 0:45 play, sttop
Przewiń do 0:45...
Zgłoś
komorowski 2012-09-20, 21:09 2
Specjalnie się zalogowałem, czego często nie robię - to na wstępie. Ogólnie montaż i film kiepski - poćwicz. Drugą sprawą jest to, że rozpieprzają mnie tego typu imprezy sygnowane Project X. Co to za projekt x, który jest płatny i w klubie? Sam film już w sobie jest słaby i przekoloryzowany. Bywam na wielu imprezach, tych w klubach jak i większych plenerowych(np. ostatnio let it roll). Często słucham dnb, czasami dubstepu. Ale przejdźmy do sedna, nigdy te bachory małe nie zaznają tego co ludzie w latach 90. Najlepsze imprezy rave, najlepszy towar! A tutaj... pewnie się cieszyły, że ktoś załatwił grama marychy przez brata kolegę, słaby poziom imprezy, mają radochę z picia piwa z węża ogrodowego. Laski, jak laski fajne, ale się nie szanują, a te cwaniaczki, niestety typowe dzieci szpanujące ajfonami, noszące czapki z prostym daszkiem, airmaxy itp.
Zgłoś
andreez91 2012-09-20, 21:14
Excision & SKisM - Sexism (Far Too Loud Remix) drugi kawałek z filmiku project X
polecam cały kawałem na max głośności miazga !
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-20, 21:43
@Heretyk Nie znam się jakoś super na metalu, ale weź nie p🤬l mi tutaj, skoro bardzo prawdopodobne, że nie byłeś na innych imprezach. Byłem na Sonisphere 10' i w tym roku na HHKempie tak przykładowo podając i muszę powiedzieć, że HHK rozp🤬olił system 1000 x bardziej niż Sonisphere gdzie też było zacnie.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-20, 22:01 1
a ja daje piwko. kozacko nagrany i zmontowany materiał

5 i c🤬j w dupe hejterom, ktorzy tylko krytykuja
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-20, 22:53
Każdy lubi to co chce. Ja nie nawidze hipsterów, pedałów, a jaranie sie hameryką to pedalstwo i c🤬j. Kilka razy byłem w klubie, ale tam to moge wytrzymać tylko jak jestem naj🤬y. Jak chce się dobrze pobawić to idę na domówkę gdzie mam większe rozeznanie i panowania nad tym kto tam jest.
Zgłoś
KARAKOL 2012-09-20, 23:16
ciekawe ile dzieci się pojawiło po tej imprezie
Zgłoś
patryk28091991 2012-09-20, 23:27
Film na prawdę odlot i impreza widzę też Tylko pożaru zabrakło ;-D Pozdro !
Zgłoś
mp_toujane 2012-09-20, 23:39 1
trochę wieśniaków z pobliskich wsi, trochę tępych puszczalskich lasek i tragiczna muzyka...
Zgłoś
kocurid 2012-09-21, 0:00
No tak panki by odj🤬i lepsza imprezę ze swoim darciem ryja ~~ C🤬j wam w dupę tak w () nawiasiku ;]
Zgłoś
hesarebel 2012-09-21, 0:21
To była dopiero akcja... gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120714/POWIAT15/120719568 Jako świadek, śmiem twierdzić że bardziej "sadystyczna" niż ta z materiału filmowego

podpis użytkownika

Obecnie słucham punkrocka, wprawdzie kiedyś słuchałem księży... Ale oni obecnie za bardzo poszli w komercje.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-21, 9:24
@Pan Mularz

Ktoś tu chyba jest zazdrosny bo go nie zaprosili
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-21, 14:42
komorowski napisał/a:

Specjalnie się zalogowałem, czego często nie robię - to na wstępie. Ogólnie montaż i film kiepski - poćwicz. Drugą sprawą jest to, że rozpieprzają mnie tego typu imprezy sygnowane Project X. Co to za projekt x, który jest płatny i w klubie? Sam film już w sobie jest słaby i przekoloryzowany. Bywam na wielu imprezach, tych w klubach jak i większych plenerowych(np. ostatnio let it roll). Często słucham dnb, czasami dubstepu. Ale przejdźmy do sedna, nigdy te bachory małe nie zaznają tego co ludzie w latach 90. Najlepsze imprezy rave, najlepszy towar! A tutaj... pewnie się cieszyły, że ktoś załatwił grama marychy przez brata kolegę, słaby poziom imprezy, mają radochę z picia piwa z węża ogrodowego. Laski, jak laski fajne, ale się nie szanują, a te cwaniaczki, niestety typowe dzieci szpanujące ajfonami, noszące czapki z prostym daszkiem, airmaxy itp.

Cały czas się rozwijam w montażu, zapraszam do mnie na kanał możesz oglądać moje produkcję. Zachęcam Cie również do zrobienia samemu czegoś kreatywnego zamiast zrzędzenia o wspaniałych latach 90 i wylewaniu swoich flustracji o tym, że ktoś teraz nie może się dobrze bawić.
Żyjesz stereotypami wrzucając wszystkich do jednego worka. Żal mi Ciebie.
Pozdrawiam
Zgłoś
suchy945 2012-09-21, 15:45
kocurid napisał/a:

No tak panki by odj🤬i lepsza imprezę ze swoim darciem ryja ~~ C🤬j wam w dupę tak w () nawiasiku ;]

Pewnie że by odj🤬i lepszą ignorancie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie