Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Projekt 'Grażyna Żarko'
~Tołdi • 2012-07-21, 11:47
Trochę długi filmik ale widać jak was łatwo zmanipulować i strollować. Niestety projekt został zakończony.

EDIT: strona projektu facebook.com/GrazynaZarkoo

GW o projekcie: wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,12167737,_Chce_jej_przypier_______in...

podpis użytkownika

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
G................g 2012-07-21, 18:33
Nie dziwie sie ze zakonczyli projekt. az strach patrzec na tych wszystkich pojebow ktorzy pieprzyli te wszystkie grozby. Sama jestem w szoku ze swiat jest pelen chorych debili, ktorzy pokazuja swoja twarz i groza "jakiejstam pani, ktora sobie gada na youtube". I nie dziwie sie tez ze kobieta sie zalamala.

a jesli chodzi o politykow to kazdy ma swoich ludzi, ktorzy mowia im co mowic, jak mowic i gdzie mowic zeby caly ciemny narod chlonal ich p🤬lenie jak gabka.
Zgłoś
P................z 2012-07-21, 19:13 5
Najlepszy vloger to testoviron i c🤬j!
Zgłoś
Sureal 2012-07-21, 19:26 1
1) Frajerzy zarabiają grubą kasę na idiotach wypuszczając w świat "byle co".

2) Za to Ci panowie całkowicie Za Darmo i (wręcz) z intelektualnym polotem, sparaliżowali kobiecie jej przyszłe normalne życie.

Brawo nieudolni potomkowie Eksperymentu Zimbardo!
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2012-07-21, 19:29 1
Teraz czekamy na ujawnienie klocucha.
Zgłoś
k................3 2012-07-21, 20:04
LOL, kretynami są dopiero ci którzy teraz przepraszają! Kogo, za co? Hahahaha, no ja p🤬le, celubactwo Jedynymi którzy powinni przeprosić są AUTORZY projektu. Hejtowanie było naturalną odpowiedzią na filmiki Grażyny i ktoś ma przepraszać, za to że został w c🤬ja zrobiony? Jak ktoś by umieścił filmik na którym mówi, że gw🤬ci małe dzieci (kolega wrzucony już w tym temacie) to też by był pojeżdżany na wszystkie strony. I co teraz każdy ma powstrzymać się od jakiegokolwiek komentarza na jakikolwiek temat bo może to jest trolling? Litości
Zgłoś
silentgringo 2012-07-21, 20:33
Jestem jednak inteligentnym kulturalnym człowiekiem. Nie obrażałem i tak czułem, że to ściema. Smutny jest ten świat.
Zgłoś
bossik21 2012-07-21, 20:33 1
K🤬a, aż tyle gimbazy j🤬ej prowadzi vlogi ? No jasny c🤬j, co taka gowniazeria moze powiedzieć ciekawego? chyba tylko wypowiadać sięna temat trendów internetowych, Mówię o poczatkowych fragmentach filmu co pokazane zostały osoby wypowiadające się o Grazynie Żarko....

C🤬j mnie strzela po całości...........
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2012-07-21, 20:36 1
kurtz333 napisał/a:

LOL, kretynami są dopiero ci którzy teraz przepraszają! Kogo, za co? Hahahaha, no ja p🤬le, celubactwo Jedynymi którzy powinni przeprosić są AUTORZY projektu. Hejtowanie było naturalną odpowiedzią na filmiki Grażyny i ktoś ma przepraszać, za to że został w c🤬ja zrobiony? Jak ktoś by umieścił filmik na którym mówi, że gw🤬ci małe dzieci (kolega wrzucony już w tym temacie) to też by był pojeżdżany na wszystkie strony. I co teraz każdy ma powstrzymać się od jakiegokolwiek komentarza na jakikolwiek temat bo może to jest trolling? Litości

Obejrzyj sobie kilka nagrań z projektu - po pierwsze, przekonasz się, że nawet po intonacji (przejścia w krzyk po podaniu tematu odcinka) głosu da się wyczuć, że było to robione na "podpuchę". Po drugie, przekonasz się, że poruszane tematy nijak miały się do gw🤬cenia dzieci, czy innych twórczych sposobów spędzania wolnego czasu. Po trzecie, komentarze zawierające groźby karalne (sic!), a będące dziełem nastolatków, chyba nie mieszczą się (podobnie jak wzmiankowane przez Ciebie gw🤬cenie dzieci) w żadnych normach i to ewentualnie z wzmiankowanymi komentarzami, nie z nagraniami z projektu, wspomniane gw🤬cenie dzieci może polemizować.
Pax vobiscum.

podpis użytkownika

Post mortem per rectum
Zgłoś
A................N 2012-07-21, 20:42
99% napinki na tą kobietę obrazuje się w postaci śmierdzącej potem gimbazy. Śmierdzace gimbusy z okresem wakacyjnym to jak zaraza, tylko gorsza.
Zgłoś
z................a 2012-07-21, 20:43
A ja myślę tak że młodzi Polacy to po prostu debile tyle w temacie, a ci wszyscy blogerzy...,nawet nie wiedziałem ilu ich jest jak wpisałem na yt to niezły szok.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" to już klasyk akualny i długo jeszcze będzie aktualny
Zgłoś
pheonix 2012-07-21, 22:15
zanim obejrzałem chciałem zapytać: kim jest Grażyna Żarko?
Zgłoś
~Tołdi 2012-07-21, 22:34
pheonix napisał/a:

zanim obejrzałem chciałem zapytać: kim jest Grażyna Żarko?

zajrzyj w tagi i na youtube

podpis użytkownika

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
kilas88 2012-07-21, 22:40
zbyszko z lublina napisał/a:

A ja myślę tak że młodzi Polacy to po prostu debile tyle w temacie, a ci wszyscy blogerzy...,nawet nie wiedziałem ilu ich jest jak wpisałem na yt to niezły szok.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" to już klasyk akualny i długo jeszcze będzie aktualny

wymądrzasz się i oceniasz, a sam nie potrafisz odróżnić vlogerów od blogerów?
Zgłoś
NWC 2012-07-21, 22:42 1
Szkoda mi tej babki bo ci ludzie przesadzili swoją głupotą i niewiedzą od razu było wiadomo, że to nie prawdziwa postać ale połowa ludzi tępa jak widać...

podpis użytkownika

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
d................5 2012-07-21, 22:44
bardzo sluszny projekt,pokazal a raczej przypomnial jak dziala moralnosc tlumu w necie ludzie czuja sie bezkarni, widzac glosy innych podazaja ta droga i ida dalej,z pochodnia ich moralnosci,wizji,swiatopogladu okraszonej przklenstwami pod adresem i grozbami.bardzo dobrym posunieciem bylo umieszczenie ich pseudo w obsadzie filmu,bo jakby nie bylo wspoltworzyli ten projekt,ktory jako interaktywny dzieki nim mogl sie rozwijac.umieszczenie ich pseudo bylo tez swojego rodzaju ostrzezeniem...ze,owszem sa bezkarni ale jednak ktos ich jakos zapamietal i uwiecznil.bo wielu choc uzywa na codzin netu (a moze wlasnie dlaetgo)zapomina o tym,ze kazda aktywnosc zostawia slad w globalnej sieci,nie mowiac juz o ludzkich uczuciach.
z calej tej armii internetowych uczestnikow projektu dwoch spodobalo mi sie najbardziej.pierwszy mowiacy,ze reagujac i wchodzac na konto grazyny zarko tylko pomaga sie jej zgarniac kase na partnerstwie z yt,a sam przecie zmusial o niej jakos uslyszec i ciekawe gdzie sam umieszcza swoje filmiki dla internautow a drugi mowil o nieudzielaniu sie bo jak "ty sie udzielisz" i tu padaly slowa o obciachu-delikatnie rzecz ujmujac.jakby sam przedsatawial klasa godna j. suzina.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie