Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:29
Projekt Skwierzyna - Polskie realia w filmie dokumentalnym
konto usunięte • 2012-11-18, 14:55
Projekt Skwierzyna to film dokumentalny ukazujący realia właściwe dla małych miast i niedużych społeczeństw. Film składa się z czterech części : Prolog, część ciemna, część jasna i epilog. Zapraszam do oglądania :

Prolog :

Część Ciemna :

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-19, 3:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
femiflower 2012-11-19, 3:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-19, 6:08
bored85 napisał/a:

o chłopie. w gorzowie nie lepiej. ostatnio godzine szukaliśmy klubu by skończyć na randomowej domówce bo wszystko zamknięte.

No to w takim razie inne większe miasto najbliżej -Poznań. Wystarczy chcieć. Starsi mieszkańcy tego Skwierzyna nie mają zapewne odwagi/pieniędzy/wiary, aby zmienić dotychczasowe życie -ale osobiście nie widzę problemu, aby młodsi mogli się wyprowadzić.

p.s. Jestem kobietą ^^
Zgłoś
Krak 2012-11-19, 8:06
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-19, 9:02
A może by to tak wszystko jebnąć i zamieszkać w Skwierzynie ...
Zgłoś
lier 2012-11-19, 10:00 1
No ba Chojnice najlepsze
Zgłoś
Azazel91 2012-11-19, 13:54
Chyba nie rozumiecie o co chodzi. Autor filmiku dotyka problemu miasteczek nie dających perspektyw, generujących coraz więcej kryminalistów, dresów, żuli i wandali obok ludzi znudzonych życiem. Mam nadzieję że władze tej gminy i samorządy innych terytoriów obejrzą ten filmik i pomyślą co zrobić żeby było dobrze.
Zgłoś
Doomik 2012-11-19, 14:28
oglądać nie mogę, autor po prostu nie do końca zrobił to jak powinien. Bardzo łatwo jest wywnioskować, że nie różni się niczym, od większości ludzi tam mieszkających, tylko że zainwestował w telefon z kamerą Sam osobiście z takiej miejscowości pochodzę. Dziurawe drogi, pijane dresy i inne takie to normalka. Ale co Cię tam trzyma ziomeczku ? Jedź na studia, zamieszkaj w akademiku, baw się przednio i do tego zdobądź wykształcenie. Niestety takie miasteczka są wpisane w nasz byt, bo jest to pozostałość bo przemyśle, który kiedyś istniał. No ale co zrobisz, przesiedlisz tych ludzi ? Ty masz być sobą, na pohybel całego gówna które Cię otacza i z którym masz codziennie kontakt. A ja właśnie wychodzę, kupuję bilet na centralnym, jadę 250km pociągiem, i wracam do mojej mieściny na 2 dni, i wiesz co ? Kurewsko się cieszę!
Zgłoś
plaski46 2012-11-19, 17:25
w ryj wyłapać tam szybko idzie i nic poza tym
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-19, 18:27
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-19, 21:46
niby nudy a zobaczcie jaki kreatywny
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem