Projekt V Motion – taką nazwę nosi wynik współpracy animatorów, muzyków, inżynierów, tancerzy i designerów, którzy połączyli swe siły, aby stworzyć system umożliwiający tworzenie dzwięków wiertarki poprzez ruch. Do tego cały proces jest bardzo fajnie wizualizowany w efekcie czego otrzymujemy prawdziwie mistrzowski audiowizualny show na miarę XXI wieku.
Łączy on dobrze nam znany kontroler Microsoftu – Kinect – do wyłapywania ruchów, tworzy z tego muzykę, a dodatkowy wizualny efekt wyświetla przez projektor. Po prostu piękne.
Zajebiste.... fajne, super, rewelacyjne, wręcz k🤬a wyk🤬iście soczyste dzwięki.... tylko szkoda że ten co macha tymi łapami to k🤬a nawet na cymbałkach nie umiałby zagrać ``wlazł kotek na płotek`` i po c🤬j to ??
Konto usunięte
2012-07-22, 12:24
Ehrm. Pracuje z DAW'ami od lat i powiadam wam że ten gość który tańczy gówno ma do tego co leci w tle, wszystko obsługują akustycy prócz paru ścieżek które łapami wybiera. Filtry, dynamika, cut-offy, cała automatyka jest generowana przez komputery. Za efekt wizualny dałbym piwo....
...ale za wiertarkę nie dam.
Konto usunięte
2012-07-22, 12:39
@UP
Co za problem wyłączyć fonię i postawić piwo?
Konto usunięte
2012-07-22, 17:46
Miało być tak pięknie a wyszedł dubstep.
P🤬lę
Konto usunięte
2012-07-23, 20:15
Ja tylko chcę wiedzieć gdzie w tym czasie jest MS i za co chcą, żeby im tyle płacić?
Powiem krótko, zajebiście
Konto usunięte
2012-07-24, 20:08
ide po karabin gdzie mój k🤬a karabin ja się pytam?!
AnitkaPrzemek napisał/a:
Zajebiste.... fajne, super, rewelacyjne, wręcz k🤬a wyk🤬iście soczyste dzwięki.... tylko szkoda że ten co macha tymi łapami to k🤬a nawet na cymbałkach nie umiałby zagrać ``wlazł kotek na płotek`` i po c🤬j to ??
Dziękujemy za opinie panie Arminie.
Leothyr napisał/a:
Miało być tak pięknie a wyszedł dubstep.
P🤬lę
Czego się spodziewałeś po dźwiękach wiertarki? Symfonii Beethovena?
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
Konto usunięte
2012-07-24, 20:33
nie no stepmania wkracza na zupełnie nowy poziom już niebawem nowa mata + gra 1.000.000 $
Ktoś wie, co to za kawałek?
Infanymous napisał/a:
Ktoś wie, co to za kawałek?
v.co.nz/the-motion-project/download-the-v-motion-project-track/
Po załadowaniu na prawo od filmiku masz button "Dowload the track"
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
Świetny pomysł! Gratuluję programistom wykonania bo to kawał dobrej roboty. Co do muzyki to hmm.. sami widzicie jak prosto się to robi. Gotowe sample + ewentualnie jakiś efekt i jazda
Konto usunięte
2012-07-24, 20:56
W takim razie skoro to takie proste czekam na jakiegoś hiciora w twoim wykonaniu....
C🤬j, że dóbstep, ale efekt zajebisty! Piwo!