👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Drugi Franek kimono to to nie jest. Poza tym ebać krawaciarzy.

unosicie się wszyscy jak para nad gównem, przecież ten utwór to paszkwil na właśnie warszawiaków mózgowcy. Rodowitych warszawiaków w warszawie ( nie mówię o przyjezdnych co są w wawie po 2 - 3 msc i już uważają sie warszawiaki ) można policzyć na palcach jednej reki.... boshhhhhhhh ale się spinacie
i znowu najwięcej pieją ci po liceum.... ( jednak nauka upada ) heheh

Z jednej strony tak jak mówicie, to raczej jest leczenie kompleksów
ale z drugiej strony piosenka fajnie zrobiona, mi się podoba
(by raz włączyć i już więcej niet
)

Czemu w Warszawie prezydenta wybierają? Przecież sołtys powinien być.

Wrangel napisał/a:
Czemu w Warszawie prezydenta wybierają? Przecież sołtys powinien być.
a myślisz że kogo wybrali głowę narodu ?? toż był sołtys ten co na wawelu leży i jest sołtys ( nie obrażając wsi ) niestety świni od koryta nie da się oderwać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie