👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

krolik46 napisał/a:
chyba w media markt
media markt to chyba jedyne "media" o jakich słyszałeś

Wszyscy napinacze, którzy piszą, żeby warszawiak przyjechał do X albo Y - to może wy przyjedzcie do wawy, jak z was takie cwaniaki, a warszawa to wieś i może wam buty całować. U siebie to każdy cwaniak, a dupy sprzed kompa to nie ruszy.
PS Nie, nie jestem warszawiakiem.
PS Nie, nie jestem warszawiakiem.

kieroshaw napisał/a:
U siebie to każdy cwaniak.
No, z "warszawiakami" jest nie inaczej.

xqwzsa napisał/a:
jest tu w ogóle jakiś warszawiak ?
owszem jest - JA
jakoś wali mnie to co piszą inni mam wrażenie że chcą sie uzewnętrznić ci którzy coś podsłyszeli ale nie mają pojęcia dlaczego tak jest. Jeden napisze "krawaciarz" - zapytam skad zna to stwierdzenie i dlaczego tak twierdzi?? bo mu ktoś powiedział ( koledzy ze szkoły czy na melinie sie nasłuchali ) czy że dlatego że GIMBUSOWI tak modnie ??
kolejna sprawa wszyscy najeżdżają na warszawiaków, a prawdziwy warszawiak ma to w poważaniu bo...( matura to bzdura odwołuje się do historii ) wstydzi się takich chamów i prostaków dlatego... niechce tego rozwijać. Szanuje każdego i nie szczekam jak pekińczyk na inne miasta ale słyszeć "przyjedz na sląsk to w morde dostaniesz" to swiadczy tylko o uwstecznieniu piszącego. Prawdziwy warszawiak to taki ktory mieszka tutaj z dziada pradziada i ma w poważaniu kazdego kto pluje na warszawe ale nie zrozumieja tego osoby ktore potrafią tylko opluwać ale powtarzam. Złą renome zrobili tylko i wyłącznie przyjezdni. Koniec.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie