@Up
Popieram kolegę z góry. A warszawa to chłam, nuda i szarość, a że ludzie na wieś wyp🤬alają już z tej szopy, to studenciki muszą jakąś reklamę temu śmietnikowi zrobić żeby zaliczyć rok na uczelni, u dziekana napalonego na warszawę.
Popieram kolegę z góry. A warszawa to chłam, nuda i szarość, a że ludzie na wieś wyp🤬alają już z tej szopy, to studenciki muszą jakąś reklamę temu śmietnikowi zrobić żeby zaliczyć rok na uczelni, u dziekana napalonego na warszawę.
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll

Płeć Ciesin
J🤬 Warszawe i Śląsk. Dwa największe polskie wysypiska śmieci.
Urwałeś się wiejski c🤬luniu pewnie z pod jakiejś ukraińskiej wsi i poza swoją dziurą nie widziałeś świata.......A twoim marzeniem jest wyrwać siebie i cała wieś do niemiec na ogórki.....trzymaj sie Wiejska padlino!!
J🤬 Warszawe i Śląsk. Dwa największe polskie wysypiska śmieci.
Urwałeś się wiejski c🤬luniu pewnie z pod jakiejś ukraińskiej wsi i poza swoją dziurą nie widziałeś świata.......A twoim marzeniem jest wyrwać siebie i cała wieś do niemiec na ogórki.....trzymaj sie Wiejska padlino!!
no nie wiem ilu warszawiaków się wypowiadało wyżej, ale jako, że jestem rodowitym warszawiakiem, posiadającym rodziców, którzy również są rodowitymi warszawiakami napiszę jedno:
skoro warszawa to taki syf, to wyp🤬alajcie z niej, nie przyjeżdżajcie pracować na kasie czy w ochronie za 9.5zł brutto/h
ze swojego zadupia, gdzie na 10 wsi przypada jeden wybudowany Orlik i 10 kościołów
nie komentujcie warszawiaków...
żeby nie było, pracuję w mediach i czasem dla śmiechu przeglądam cv jakie niedoszli przyszli warszawiacy przesyłają
skoro warszawa to taki syf, to wyp🤬alajcie z niej, nie przyjeżdżajcie pracować na kasie czy w ochronie za 9.5zł brutto/h
ze swojego zadupia, gdzie na 10 wsi przypada jeden wybudowany Orlik i 10 kościołów
nie komentujcie warszawiaków...
żeby nie było, pracuję w mediach i czasem dla śmiechu przeglądam cv jakie niedoszli przyszli warszawiacy przesyłają

krolik46 napisał/a:
chyba w media markt
media markt to chyba jedyne "media" o jakich słyszałeś

Wszyscy napinacze, którzy piszą, żeby warszawiak przyjechał do X albo Y - to może wy przyjedzcie do wawy, jak z was takie cwaniaki, a warszawa to wieś i może wam buty całować. U siebie to każdy cwaniak, a dupy sprzed kompa to nie ruszy.
PS Nie, nie jestem warszawiakiem.
PS Nie, nie jestem warszawiakiem.

kieroshaw napisał/a:
U siebie to każdy cwaniak.
No, z "warszawiakami" jest nie inaczej.

xqwzsa napisał/a:
jest tu w ogóle jakiś warszawiak ?
owszem jest - JA
jakoś wali mnie to co piszą inni mam wrażenie że chcą sie uzewnętrznić ci którzy coś podsłyszeli ale nie mają pojęcia dlaczego tak jest. Jeden napisze "krawaciarz" - zapytam skad zna to stwierdzenie i dlaczego tak twierdzi?? bo mu ktoś powiedział ( koledzy ze szkoły czy na melinie sie nasłuchali ) czy że dlatego że GIMBUSOWI tak modnie ??
kolejna sprawa wszyscy najeżdżają na warszawiaków, a prawdziwy warszawiak ma to w poważaniu bo...( matura to bzdura odwołuje się do historii ) wstydzi się takich chamów i prostaków dlatego... niechce tego rozwijać. Szanuje każdego i nie szczekam jak pekińczyk na inne miasta ale słyszeć "przyjedz na sląsk to w morde dostaniesz" to swiadczy tylko o uwstecznieniu piszącego. Prawdziwy warszawiak to taki ktory mieszka tutaj z dziada pradziada i ma w poważaniu kazdego kto pluje na warszawe ale nie zrozumieja tego osoby ktore potrafią tylko opluwać ale powtarzam. Złą renome zrobili tylko i wyłącznie przyjezdni. Koniec.
wszyscy takie kozaki a jak przyjadą do stolicy to cichutko
(L)

podpis użytkownika
"Pisze bo mam inspiracje i powody , lubie sie porobić ale też nie trace głowy"
0.50 po lewej wygląda znajomo...
a ja nie jestem warszawiakiem i c🤬j
jestem za przeniesieniem stolicy z warszawy do świebodzina tak dla jasności nie jestem ze świebodzina

a ja nie jestem warszawiakiem i c🤬j

jestem za przeniesieniem stolicy z warszawy do świebodzina tak dla jasności nie jestem ze świebodzina