👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahaha ... zabawny jest ten koleś , nawet jak na warszawiaka których nie trawie ...
A to że są cwaniakami to wcale o nich dobrze nie świadczy , także niech dalej sobie obraża swoje miasto i warszawiaków ... swoją drogą mógłby przestać się tak napinać do tego filmiku bo mu żyłka pęknie ... ehh i niech dalej żyje w swoim świecie w którym wszyscy ludzie do frajerzy a warszawiaki ociekają zajebistością ... Chciałbym tego gorola zobaczyć u nas na Śląsku ... za dużo by nie po cwaniakował bo my ciuli na kilometr rozpoznajemy ... heh tak se przypomniałem górale też was ładnie cisną warszawiaczki , nie mówiąc o wywindowanych cenach dla was
i wiecznym obgadywaniu jakimi to ciulami jesteście
haha ...
A to że są cwaniakami to wcale o nich dobrze nie świadczy , także niech dalej sobie obraża swoje miasto i warszawiaków ... swoją drogą mógłby przestać się tak napinać do tego filmiku bo mu żyłka pęknie ... ehh i niech dalej żyje w swoim świecie w którym wszyscy ludzie do frajerzy a warszawiaki ociekają zajebistością ... Chciałbym tego gorola zobaczyć u nas na Śląsku ... za dużo by nie po cwaniakował bo my ciuli na kilometr rozpoznajemy ... heh tak se przypomniałem górale też was ładnie cisną warszawiaczki , nie mówiąc o wywindowanych cenach dla was

Ten kawalek to po prostu oznaka dystansu . Nie jestem z warszawy .

kornelius22 napisał/a:
eee tam na Śląsk by jeden z drugim przyjechal to zaraz by mu ryj oklepali
![]()
Pracuję w dużej korporacji, w której siłą rzeczy jest również kilka osób z twojej okolicy. Jakikolwiek temat nie zostałby poruszony to zawsze słyszymy tekst
"... a u nas na śląskuu to..."
Siłą rzeczy przytakujemy i zgadzamy się że śląsk jest najcudowniejszym zakątkiem naszego kraju.
Niemniej zawsze nurtuje nas pytanie.
Dlaczego zostawiają swój cudny świat i przyjeżdżają do nas do pracy?
Ja jestem ciekaw, czy ktokolwiek sprawdził, skąd pochodzą słowa, czy tylko każdy się niezdrowo spina.
Jaworzno czeka na ciebie xD
zobaczy się czy nie ma na ciebie cfaniaka xDD
zobaczy się czy nie ma na ciebie cfaniaka xDD
jaaa49 napisał/a:
Może zrobimy ze śląska nowe państwo i wszyscy będą dumni
![]()
Myślę, że oni najlepiej czuli się podczas okupacji niemieckiej.
Zresztą niewiele się różnią.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie