Tydzień na działce
(nie wiem skąd ludzie mają manię z wstawianiem c🤬jowych podkładów muzycznych)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo tylko i wyłącznie za muzykę
BochenHype napisał/a:
Piwo tylko i wyłącznie za muzykę
Bo na pewno nie za ten upolityczniony naglowek.
Pato-pijacka winda wiejskiego alkoholika.
bajer niby taki przeogromny co sie nim trza chwalic przy kazdej okazji jebniety w samym srodku ogrodka ale u takiego "smakosza" co to go szczynami z lidla zapelnil.
Koniak, Whisky i żubr i tyskie... no k🤬a!!!!!
Ale wyp🤬oliłbym takie alko. Mówię o tych piwach.
zapomniałem hasło do tiktoka, ale na szczęście jest mygyry
a nie, czekaj, ja k🤬a nigdy nie miałem konta na portalu dla idiotów
otyle dzieci, siwy starzec z fajkiem, alkohol to musibyc rodzina halmana
Pytanie nie związane z filmem... Skąd pobrać emotki sadistica i jak je wstawiać ? Da się skorzystać z nich np na messengerze?
Po co gromadzić tak niskiej jakości alkohol ? To oznaka biedy ? Jak zarobi parę PLN to kupuje, bo nie wiadomo kiedy znowu wpadnie grosik.
Normalni ludzie kupują alkohol w miarę potrzeby.
Odpalam bez dźwięku i myślę sobie no, kolejna lodówka u hamburgerów. Obejrzę z ciekawości co wyjedzie.
A tu k🤬a stock, ballantines, żubr, tyskie. Jager tam pewnie od wujka z rajchu jako eksponat