👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki ruch powinien być zakazany, nie czaję jak nikt na to jeszcze nie wpadł

Gymnorhinus napisał/a:
Taki ruch powinien być zakazany, nie czaję jak nikt na to jeszcze nie wpadł
no przecież jest zakazany a sędzia odciąga mu rękę...
Kacap najwyraźniej lubi mieć pół dłoni w dupie bo zero protestu..
Każdy sport gdzie dochodzi do bliskiego kontaktu dwóch mężczyzn do pedalstwo.
Aż się dziwię, że Polacy wyczuleni na pederastię tego nie dostrzegają

Powinien zrobić jak na filmach żeby upokorzyć psychicznie przeciwnika i polizać dłoń.

Abraxus napisał/a:
Kacap najwyraźniej lubi mieć pół dłoni w dupie bo zero protestu..
A na Sadistic jak się wejdzie na harda to 60% materiałów to materiały fetyszujących pederastów.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Najpierw jeden drugiemu rozsmarował smarki na głowie a tamten w zamian wsadził mu palec w dupę.
Sport to samo zdrowie.
Sport to samo zdrowie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie