👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ponieważ "nikt nie może być sędzią we własnej sprawie"(Nemo iudex in causa sua), to samo tyczy się prokuratury i innych służb. Nie rozumiem co w tym dziwnego, toż to podstawa bezstronności.
No tak, zgadzam się, ale czy to oznacza, że śledztwo umorzą i "sprawy nie było"?
Zajmie się tym inna prokuratura. W przypadku sprawy dotyczącej sądu ogólnie, analogicznie zajmuje się tym inny sąd. Etc.etc.
Swoją drogą śmieszne jest jak ludzie nie mają kompletnego pojęcia o czym piszą, na sam artykuł nie wchodziłem ale jest tam pewnie cała masa hejtów na prokuraturę pisanych przez laików w temacie.
Swoją drogą śmieszne jest jak ludzie nie mają kompletnego pojęcia o czym piszą, na sam artykuł nie wchodziłem ale jest tam pewnie cała masa hejtów na prokuraturę pisanych przez laików w temacie.

Hej, a co jeśli podłożyć bombę pod każdy budynek prokuratury w kraju i pozostać bezkarnym?

to znaczy że wszystko zamietli pod dywan? coś ważnego przechodziło w sejmie tego dnia?

Hmmm jakby wysłać takie maile do każdej prokuratury i sądu ?? Zbrodnia doskonała ??

I co tu komentować. Przecież to co się dzieje w Europie od kilku lat jest jawną parodią. W czasach ZSRR chociaż starali się kłamać, dzisiaj już śmieją się obywatelom prosto w twarz. Czekam z niecierpliwością na upadek Unii i rządu w Polsce, bo to upaść musi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie