Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Prom z 280 pasażerami stanął w ogniu w trakcie rejsu, a ludzie w panice skakali do wody, by ratować życie. Ci, którzy mieli dzieci, zostali na pokładzie.

Indonezyjski prom Gregorius Barcelona V stanął w płomieniach podczas rejsu u wybrzeży Północnego Celebesu. To niezwykle malownicza indonezyjska prowincja, która obejmuje wschodnią część półwyspu Minahasa oraz kilka archipelagów.

Do zdarzenia doszło w niedzielę, 20 lipca, w godzinach porannych. Na pokładzie znajdowało się około 280 osób płynących z wysp Talaud do miasta Manado. Na zamieszczonym w sieci nagraniu widać wyraźnie, jak przerażeni ludzie desperacko wyskakują do oceanu.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
grzegorz_z_florydy Wczoraj 3:16
Ale łądna woda. Przynajmniej się popluskali.
Zgłoś
Stary_Pierwiastek Wczoraj 7:40 2
Insaner napisał/a:

Jeśli na tym statku było 280 kamizelek ratunkowych to mają szczęście, bo najczęściej w ramach oszczędności albo ich nie ma, albo jest dla mniej niż 1/3 pasażerów

Jaki kraj, taki Titanic
Zgłoś
lacrimal Wczoraj 9:46 1
Shaolin_Majster napisał/a:

Gdzie są rekiny, aligatory i piranie? Pytam k🤬a! 👿

Tytanikoza
Zgłoś
oburpik Wczoraj 10:41
-> nagraniu widać wyraźnie,
tak kulawej próby podbicia emocji dawno nie widziałem zupełnie jak w filmach z żółtymi napisami
Zgłoś
Makaroniarz_37 Wczoraj 13:13 1
J🤬a p🤬da jęczy jak by ją 4 naraz r🤬ało. Wyspa niedaleko to skąd ten lament? Nie chciało się uczyć pływać szmato j🤬a?
Zgłoś
Szary_Jeleń Wczoraj 15:05 1
A my siedzimy w piwnicy na sadolu i żyjemy.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
CiapaTy_dydol Wczoraj 16:15
Pewnie wszyscy zginęli po kontakcie z czysta wodą
Zgłoś
BigLebovsky Wczoraj 17:57 1
bubatsa napisał/a:

Na morzu najgorszy jest ogien

Nieee. Najgorszy to jest wiatr. Bo jak jest zimno,a nie ma wiatru to jest ciepło.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Lukash2107 Wczoraj 21:19
Dlaczego w tym momencie nie przeszło tsunami.A ta p🤬da jęczy jak by rekin ją j🤬
Zgłoś