📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:15

Oni tak robią bo nie mają na jedzenie
Swoja drigą ostatnio gdzieś czytałem że gucci ijeszcze jedna jakaś droga marka, chyba LV, mają w planach opuścić stan kalifornia
ponieważ tego typu kradzieży w ostatnim czasie w tym stanie sie namnożyło

Swoja drigą ostatnio gdzieś czytałem że gucci ijeszcze jedna jakaś droga marka, chyba LV, mają w planach opuścić stan kalifornia

Nie mówię że jestem święty, w swoim życiu teraz kradłem. Ale na wydrę to jest zwyczajną desperacja.
VeIture napisał/a:
U nas takich promocji nigdy nie ma
Wystarczy się wysmarować pastą do butów i myślę, że są jakieś szanse.

karykayuralnie wygladaja czarni w stanach od stóp do głów ubrani w jakies markowe rzeczy. zupelnie jak u nas karyny i sebole, z tym, że w podróbkach xd
Problemem jest to że w stanach gdzie rządzą tzw. "demokraci" kradzież została praktycznie zalegalizowana: dosłownie do pewnej wartości (np. $950), a w praktyce w każdym przypadku bo prokuratorzy stanowi każą wszystkie tego typu sprawy umarzać. I policji nawet nie wolno wkraczać do pewnych dzielnic, tak więc porządki tam jak w Rinkeby.
Zaś w stanach "republikańskich" jest za to świętojebliwość i biblia zamiast prawa.
Zaś w stanach "republikańskich" jest za to świętojebliwość i biblia zamiast prawa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie