Kurde dobry spoiler
Dogecoin : DMKEKEnVgu44bv6rP9JzDiKg3YESD6eaUq
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697
podpis użytkownika
Podoba się to co robię ? sypnij groszemDogecoin : DMKEKEnVgu44bv6rP9JzDiKg3YESD6eaUq
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697

Jeszcze się sk🤬ysyny z Unii nie przekonały, do czego doprowadza trzymanie tych brudasów? Żółtki ok, bo są pomysłowi, cz🤬chy... spoko do póki czegoś nie podp🤬lą. Pedałów chociaż łatwo się pozbyć bo nie wysadzają się w taksówkach, a to ciapate trzeba conajmniej atomówką rozj🤬.
No k🤬a, jakbyś p🤬lnął w każdym mieście, miasteczku i wsi plakaty ukazujące to co ten j🤬y spojler to frekwencja byłaby 100%
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz

podpis użytkownika
Najpierw cię ignorują.Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
@...Rowerzysta...
Jakbyś nie zrozumiał przekazu: Biała kobieta się mnoży i ich otacza i na końcu widnieje napis:"the more we are, the stronger we are"-czyli można nazwać językiem lewaków, że ta reklama jest "rasistowska".
Jakbyś nie zrozumiał przekazu: Biała kobieta się mnoży i ich otacza i na końcu widnieje napis:"the more we are, the stronger we are"-czyli można nazwać językiem lewaków, że ta reklama jest "rasistowska".
Zero ścierwa w moim kraju... Zachód chciał i teraz k🤬a ma "kolorowo" w każdy dzien po c🤬ju.
podpis użytkownika
Ola gringo

tak czy inaczej pokazali że wszystko będzie dobrze jedynie gdy biali będą w przewadze.

ja rozumiem przesłanie tej reklamy tak... unia europejska ma zjednoczyc w sobie cale to gowno, ciapatych itd itd

A czekałem na morze płomieni z miotaczy .... Zawiodłem się

Dobrze, że zdążyłem zapisać obrazek ze spoilera
Ale boje sie go wstawić, bo mnie "usuną" za zakłócanie ciszy wyborczej

Czyli zgodnie z filmikiem chcą przyłączyć Japonię i Brazylię do Unii Europejskiej?