Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
baronturbina 2020-10-08, 23:23
P🤬lone kacapy! Co za kraj żeby w mundurze nagrywać jak chlają.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-10-08, 23:28
niemamskarpet. napisał/a:

bracia po h🤬ju, najbardziej to pomogli podczas II Wojny Światowej a potem jeszcze bratali się z nami przez kilkadziesiąt lat k🤬a.......

Tak samo jak pomogli nam amerykanie, anglicy i francuzi. Trzeba się zastanowić ile warta jest taka przyjaźń, nie żyć nienawiścią do wszystkiego wokół i radzić sobie samemu.
Zgłoś
ritu4l 2020-10-08, 23:32

bracia po h🤬ju, najbardziej to pomogli podczas II Wojny Światowej a potem jeszcze bratali się z nami przez kilkadziesiąt lat k🤬a.......

No tak, ruski w dupę j🤬y wyzwoliciel Jop jego mać

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
adasf1 2020-10-08, 23:59
hmm ciekawe jak się później czuła i pewnie kompani ja delikatnie wyruchsli
Zgłoś
Salieri16000 2020-10-09, 1:05 2
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Ja miałem na myśli czasy pokoju, a nie wojny debilu.......

No ale oczywiście salieri musi doj🤬 swoją militarnością, choć giwery w łapie pewnie nie trzymał. Halman 2.0?

Ty k🤬a j🤬y pajacu- skąd niby mam wiedzieć, co ty oszołomie miałeś na myśli, skoro tego nie napisałeś?!

A co do "militarności" p🤬lony analfabeto, to tak się składa, że "giwerę" (typowe określenie broni palnej przez gimbajalistę- jprd...) miałem w rękach wielokrotnie, ale co ty o mnie możesz wiedzieć?!
Zgłoś
KANIBAL22 2020-10-09, 7:03
gdzie dalsza cześc?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-10-09, 8:24 2
K🤬a... salieri się zesrał...
P🤬lony debilu, giwera to słowo, używane przez wszystkich w jednostce, w której służyłem, łącznie z biedakami...
Więc p🤬lenie o jakiejś gimbazie jest zwykłym p🤬leniem szczeniaka bez argumentów.

TranzystorWyklęty napisał/a:

Tak samo jak pomogli nam amerykanie, anglicy i francuzi...

Tylko, że "pomoc" Amerykanów, Francuzów, Anglików nie polegała na strzelaniu w tył głowy polskich oficerów i katowaniu Bohaterów w katowniach UB.
Zgłoś
dlwar 2020-10-09, 8:56 1
Piękny ból dupy polskiego ścierwa xD K🤬a wystarczy jedno zdanie i zesraliście się psy jakby dać wam wiadro wódki i 500 zł xD Szczekajcie dalej
Zgłoś
EvilPablo 2020-10-09, 9:59
Raflik napisał/a:

W Polsce nadal tak się odbiera Gapę ( tytuł skoczka spadochronowego ) tylko, że do pustej szklanki wrzuca się ową metalowa gapę taka jaką się nosi na mundurze galowym a potem zalewa sie wódką i wypija na raz po czym gapę łapię się w zęby.

już chyba długo nie, czasy sie niestety zmieniły ale beton ten sam zostaje
pozdrawiam

podpis użytkownika

Honda <3
Zgłoś
betonowy_krokiet 2020-10-09, 15:01

Lepsi byli od j🤬ej, wyk🤬iście dobrej zmiany.
Zgłoś
WojtekN 2020-10-09, 19:19
Raflik napisał/a:

W Polsce nadal tak się odbiera Gapę ( tytuł skoczka spadochronowego ) tylko, że do pustej szklanki wrzuca się ową metalowa gapę taka jaką się nosi na mundurze galowym a potem zalewa sie wódką i wypija na raz po czym gapę łapię się w zęby.

Myślałem że GRU tak stopnie nadaje. U mnie w JW trochę inaczej to wygląda, czaszkę daje stary na zbiórce. Za to gapą nazywamy naszywkę bazową (lewe ramie na polowym), a naszywką resztę
Zgłoś
dumad 2020-10-09, 19:29

ten co najwięcej pomógł. Zrobiłeś coś dla Polski? Nie?
Tak myślałem.

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
Raflik 2020-10-09, 20:22
projektwojownik napisał/a:

Gdzie są takie zwyczaje bo pierwsze słyszę a służę 4 lata w kawalerii powietrznej?

Ja tak obierałem swoja w 2012 roku w Gliwicach

projektwojownik napisał/a:

Gdzie są takie zwyczaje bo pierwsze słyszę a służę 4 lata w kawalerii powietrznej?

A u was nadal Logistyka nie skacze ??? bo w Gliwicach wszyscy skaczą od kucharza zaczynając po dowódce włącznie.

Oczywiście po oddaniu 1 skoku klapsy na tyłek ręką ( tzw wp🤬l) oraz gdy się uzyska gapę . Dupa sina .
Zgłoś
Konto usunięte 2020-10-09, 21:19 1
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Tylko, że "pomoc" Amerykanów, Francuzów, Anglików nie polegała na strzelaniu w tył głowy polskich oficerów i katowaniu Bohaterów w katowniach UB.

Proponując Stalinowi strefę wpływów w Polsce alianci mieli świadomość jak zmieni się ten kraj, jakie będzie podejście ZSRR do polskich patriotów i bohaterów wojennych wracających do kraju. Później doskonale orientowali się w sytuacji w PRLu i nic nie zrobili, mimo tego że mieli możliwości. To tak naprawdę współudział, jakbyś tego nie podkoloryzował.
Zgłoś
Tymonek 2020-10-09, 22:30
żaden inny naród nie atakował nas tyle razy nawet niemcy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie