👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-65qned813qa-tv-qned-uhd-4k.bhtml
to lepsze! tysiączek w górę
to lepsze! tysiączek w górę
Znawca_Cipek napisał/a:
Oj, no to chyba juz nie pracujesz? Dane osobowe na Zbiorce, latwo znalezc, do tego jestes dosyc slawny...Witamy na Bezrobociu. Kto wie, czy nie z pozwem za dzialanie na szkode pracodawcy...
Jak ty się na c🤬kach tak znasz jak na prawie to współczuję bycia wiecznym prawiczkiem.
Velture nie napisał nic tajnego, nie ujawnił żadnych szczególnych danych chronionych prawnie. Każdy może wejść sobie w internety i zobaczyć kto jest właścicielem Avansu czy Mediaexpertu albo kim jest Terg.
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.
bardak napisał/a:
Spokojnie, sytuacja niedługo zostanie ogarnięta przez Naszych specjalistów od r🤬ania ludzi w dupę i kupujący dalej będą r🤬ani.
Lubiem
Za 1800 to mam 3 pralki ruskie a te to na 5lat są tylko montują szczepionki w tych pralkach i siadają po max 5 latach
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Znawca_Cipek napisał/a:
Ja? Ja nie. W dupie to mam i dobrze Ci zycze. Ale wsrod tylu uzytkownikow zawsze znajdzie sie pojeb, ktoremu sie nudzi. Chcialem tylko zwrocic Twoja uwage na glupote, ktora zrobiles, zebys to wykasowal, poki czas.
nie zwykłem kasować tego co piszę... w odróżnieniu do niektórych tutaj.
Napisałem prawdę bez ujawniania żadnej tajemnicy handlowej tylko zwyczajnie w świecie z obserwacji.
podpis użytkownika
Media Markt nie stosuje jeszcze tej dyrektywy?? Nie widzę info na ich stronie o poprzedniej cenie produktu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie