Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fakefriday.org/
Ja kupiłem do starej pralki nowe amory, fartuch gumowy i łożyska wydając za wszystko 130zł. A frajerstwo niech kupuję nowe pralki co będą działać do jednego dnia po gwarancji.
Jeszcze większą frajernią są ci, którzy dodają do prania środek do czyszczenia pralek.
Edit:
Przez 14 lat używania pralki raz w tygodniu (mieszkam sam), wydałbym około 1450 złotych na tabletki odkamieniające. Czyli mam pralkę gratis. A stara dalej działa i jedyna rzecz jaka mi się wysypała to sprężyna od drzwiczek (ładowanie od góry).
Spójrz lepiej na swój nick .
A co z nim nie tak? Wydaje mi się , że jest dużo mądrzejszy od pana ryśka
A to ceny nie mogą wzrastać? Najniższa cena mogła dotyczyć też promocji i wskazana najniższa cena mogła być incydentalna.
Kupowałem hybrydowe zegarki po 420zl w sklepie wnpromo, normalnie 1500zl, w klasycznych promocjach po 800. Czyli zgodnie z bólem dupy wstawiającego ktoś, kto kupił za 800 został wyr🤬any, bo kiedyś można było kupić za 420.
Coś mi się wydaje, że to nie kwestia r🤬ania konsumentów w dupe a fakt dawania dupy przez konsumentów, ich niewiedza i ograniczona inteligencja.
A później np na sadistic ktoś wrzuca temat o r🤬aniu pralką
Ja mam tajny sposób. Ceneo i historia cen na przestrzeni ostatnich 30 dni. Każdy może sobie sprawdzić sam.
Podawana cena z ostatnich 30 dni, nie obejmuje cen promocyjnych, tylko ceny bez promocji.
Spójrz lepiej na swój nick
Znaczy się oszuści, bo ma pada dali marżę większą niż inni? Dlatego są oszustami? Mogłeś do interwencji jakieś zgłosic, na policję ich podać.
Pajac jesteś. Od do chłopa w siedkowyk sklepie inzwyzywaj go na forum publicznym od oszustow, bo ma kilka produktów drożej niż np. w biedronce.
Jaka marża pajacu? Cene z dupy wzięli, a Ty o marży piszesz? Do szkoły się wróc.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie