Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Tołdi 2009-02-03, 21:58
I czego tu się śmiać? Sam jestem kibicem i nawet nie życzę dla znienawidzonych klubów spadku przez 'korupcję'

Temat nadaję się tylko do skasowania

podpis użytkownika

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
dwakilo 2009-02-03, 22:02
"Lech, Wisła, Legia - tak to się skończy" - tak sie to wlasnie skonczy!

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Centurion 2009-02-03, 22:07
Dla mnie ta cała polska piłka nożna to jedno wielkie szambo, a w tym kale są wszyscy umoczeni, pewnie najbardziej Ci którzy twierdzą że nie dają, ale wiedzą że inni dają.

Ale ironia którą wykazał autor tej sklejki jest boska

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
~Tołdi 2009-02-03, 22:34
Więc skasuj temat, bo nie ma z czego się śmiać

podpis użytkownika

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
Centurion 2009-02-03, 22:41
lol, chyba uraziłem piłkarską dumę c🤬j że dają/biorą i że wyniki są ustawione, my zawsze wierni

z całą pewnością ten temat tu zostanie, na pochybel sk🤬ysynom ;]

podpis użytkownika

Zgłoś
grauper 2009-02-03, 22:44
Uwielbiam to forum
Zgłoś
~Tołdi 2009-02-03, 22:56
Poza tym co ma KKS Lech Poznań do WKP Lech Poznań?

Obecnie KKS Lech gra na licencji Amici Wronki więc KKS może się wypiąć na pzpn. A jedynie były zarząd WKP Lech Poznań i pojedyncze jednostki mogą ponieść konsekwencje.

podpis użytkownika

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
c................r 2009-02-03, 22:58
ale o co chodzi ?
Zgłoś
Centurion 2009-02-03, 23:02
Tołdi wybacz ale to kto tam komu obciaga mnie nie obchodzi Piłką nożną się zupełnie nie interesuje, chyba że globalnie reprezentacją na mistrzostwach albo jak się uda polskiej drużynie zaistnieć w pucharach. Tzn. sprawdzam wyniki, samych meczy nie oglądam z prozaicznego powodu - nie mam (i nie planuję mieć) telewizora Zresztą patrząc na komentarze pod meczami na portalach czy stronach drużyn to muszę stwierdzić że większość z tych co tam pisze jest upośledzona.

Powala mnie natomiast ironia zawarta w tym zdjęciu, to że nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka!

podpis użytkownika

Zgłoś