👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
crackit napisał/a:
ciekawe którym okiem się na nas patrzył
![]()
pewnie trzecim...

Pawno golon zaraz po nagraniu filmiku poleciał do MacDonalds czy innego KFC uzupełnić zapas energii tak lawinowo zmarnowanej na bulwers.
Tak swoją drogą fafluni sie podobnie do Francisa od WoW'a... Moze bekonom smalec zalewa struny głosowe, lub ozor jest tak upasiony, że ledwo w mordzie chodzi.
Tak swoją drogą fafluni sie podobnie do Francisa od WoW'a... Moze bekonom smalec zalewa struny głosowe, lub ozor jest tak upasiony, że ledwo w mordzie chodzi.
Jedno oko na maroko a drugie na kaukaz. a myślałem że to ja jestem gruby... o_O
wkurzają mnie tacy ludzie.Mysli że jak jest zjawiskowo wręcz przystojny to ma świat na własność

Rozumieć ma się, że w temacie napinają się same patyczaki, tak?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie