👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WTF? Czy ja dobrze zrozumiałem czy to ,,I don't give a freackin rat ass" Ciekawych smaczków wulgarno językowych można się nauczyć xD
w MC Donalds:
-dzien dobry poprosze: wieśmac-a,cheesburgera, duze frytki,hot wings, twistera.
-cos do picia ?
-Cola LIGHT
-dzien dobry poprosze: wieśmac-a,cheesburgera, duze frytki,hot wings, twistera.
-cos do picia ?
-Cola LIGHT

radi1256 napisał/a:
Pomyślcie jak się czuje ten typu, inne osoby z nadwagą czytając lub słysząc coś takiego.
Dobrze wiemy co to za uczucie.
Linekk napisał/a:
Rozumieć ma się, że w temacie napinają się same patyczaki, tak?
![]()
Ważę 95kg i mogę jeść co i ile mi się podoba, bo przy wzroście 2,02 taka waga to nic, poza tym praca ze mnie sporo wyciąga

płeć bliżej nieokreślona
a wszystkim gorilla powyżej 2m wzrostu i wagą poniżej 100 kilo współczuję bo idą silne wiatry
a wszystkim gorilla powyżej 2m wzrostu i wagą poniżej 100 kilo współczuję bo idą silne wiatry

Śmiejemy się z Murzynów, Polaków, Ż__ów Niemców...z Blondynek..z Kobiet itd. to niby dla czego mamy przestać się śmiać z tłuściochów?
Zwłaszcza,że zazwyczaj sami są sobie winni.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie