Kod:
Spiesząc się do pracy, zauważyłem ciekawe ogłoszenie na tablicy. Powiem tak - nareszcie ktoś przerwał milczenie... Milczenie mieszkańców, nie pary, która każdy dzień zaczynała i kończyła miłym i wyraźnym akcentem :banany:
(Wybaczcie jakość zdjęć, ale ona nie jest istotna. Tak myślę;))
Nie trzeba było długo czekać na ripostę
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2010-02-17, 6:42
Mi tam by się po prostu zrobiło wstyd i tyle. Amen, koniec.
konto usunięte
2010-02-17, 7:18
Wilczex jaki wstyd ....sex jest potrzebny jak pożywienie dla zdrowia fizycznego i psychicznego .... jak bym usłyszał że sąsiad puka żonkę , to bym swojej żonce nie odpuścił
a poza tym człowiek w nocy śpi po dniu pracy i nie słyszy a jak ma czuły sen to niech sobie bzyknie starą i pokrzyczy to się zmęczy a pozatym zrozumie tych za ścianą
konto usunięte
2010-02-17, 8:51
agh, jak to miło mieszkać na wsi i do najbliższego sąsiada mieć kilkadziesiąt metrów ^^
konto usunięte
2010-02-17, 17:34
To nie "inteligentna" odpowiedź tylko nędzna próba pokazania, że inni są gorsi. Jest jeszcze coś takiego jak obsceniczne zachowanie i głośne akty seksualne pod to właśnie podchodzą. Jak wiedzą, że będą darli ryje to niech sobie wygłuszą sypialnię.
konto usunięte
2010-02-18, 14:15
ja rozumiem, że krępować się nei chcesz, piszę z własnego PUNKtu widzenia albowiem mnie to nie krępuje. pozdr.
Hmmm jakiś pajac dał to na demota, i jest na głównej
konto usunięte
2010-02-18, 20:29
cholernie mi miło, że znalazłam swoje znalezisko wykopowe tutaj i że zachowana została oryginalna pisownia:p wbrew pozorom miło się mieszka w tej klatce:) pozdrawiam! a no i przepraszam za jakość zdjęć...tablice ogłoszeń mamy w 'zaciemnionym' i nieciekawym miejscu:D
znalezisko wykopowe czy w końcu własne zdjęcia, zdecyduj się.