podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?Rozumiem ból dupy, ale zobaczcie, że czarna część emocjonalnie (zresztą jak zawsze) podchodzi do tego.
Jest problem z nimi w USA. Kumpel, który tam mieszka sporo czasu mówi, że tak naprawdę z 10% tego społeczeństwa to totalne patusy, ale większość to normalni ludzie. Tylko wykluczeni przez tych najgłośniejszych. Nie zapominajcie o historii.
Jakby nie upadek ZSRR, to pewnie dalej bylibyśmy rusyfikowanym narodem i podobnie wk🤬ialibyśmy się.
Zresztą, co ja tu p🤬le do stulejarzy
Rozumiem ból dupy, ale zobaczcie, że czarna część emocjonalnie (zresztą jak zawsze) podchodzi do tego.
Jest problem z nimi w USA. Kumpel, który tam mieszka sporo czasu mówi, że tak naprawdę z 10% tego społeczeństwa to totalne patusy, ale większość to normalni ludzie. Tylko wykluczeni przez tych najgłośniejszych. Nie zapominajcie o historii.
Jakby nie upadek ZSRR, to pewnie dalej bylibyśmy rusyfikowanym narodem i podobnie wk🤬ialibyśmy się.
Zresztą, co ja tu p🤬le do stulejarzy
podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulNie przypominam sobie żeby w PRL-u rozmawiało się po rusku!! więc niemów takich głupot na temat czasów których nie znasz !!
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów....Polacy po okupacji Niemiec nie byli za tolerancyjni.....