Ja bym chwycił tego świniaka, utuczyłbym i bym na nim jeździł jak na koniu.
To tak jak ja...
łap,mój filmik z dzieciństwa,łezka się w oku kręci.

Masakra co my jemy. Nie mogę się doczekać czasów gdy nie będziemy musieli zabijać zwierząt dla jedzenia. Nie jestem ekozjebem, po prostu widziałem tzw. "świniobicie" w życiu nie raz, w realu.
Popieram. Zwierzęta mają prawo do życia, a ludzie potrafią sobie zrobić smaczne jedzenie. Niestety większość debili tego nie rozumie.
Nie jestem wege, jestem hipokrytą
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.Masakra co my jemy. Nie mogę się doczekać czasów gdy nie będziemy musieli zabijać zwierząt dla jedzenia. Nie jestem ekozjebem, po prostu widziałem tzw. "świniobicie" w życiu nie raz, w realu.
Że co? ja też widziałem nie raz
I do dziś wędzę balerony, kiełbasy i inne wyroby op🤬lam szynki i inne schaboszczaki
To tylko świnia=pożywienie, kurczaków też nie jesz?
Że co? ja też widziałem nie raz
I do dziś wędzę balerony, kiełbasy i inne wyroby op🤬lam szynki i inne schaboszczaki
To tylko świnia=pożywienie, kurczaków też nie jesz?
Mnie w tym przeraża tylko to że świnia ma inteligencję 4 letniego dziecka a nam do traktowania jej jak pokarm wystarczy tylko fakt że nie potrafimy się z nimi porozumieć. Gdyby na przykład na naszą planetę przylecieli obcy to mogli by nas potraktować tak jak my świnie z tego samego powodu, po prostu nie wiedzieliby co my sobie tam skrzeczymy.
Oczywiście fajne byłoby gdyby zwierzęta nie musiały cierpieć i umierać ale to raczej nie jest jeden z najbardziej palących problemów swiata. Poza tym takie świnie jako gatunek zapewne by wyginęły bo nie byłoby z nich żadnego pożytku gdyby nie to że są smaczne.
Taką mam sobie rozkmine czytając o waszych rzeźniczych doświadczeniach, aż zgłodniałem i idę zjeść kiełbasę.
Jak chcesz się pooburzać to poczytaj co Japońce robią z delfinami/waleniami i skończ p🤬lić jacy to my jesteśmy źli bo zabijamy i jemy zwierzęta.
Poj🤬e płatki śniegu mają jakąś manię antropomorfizowania wszystkich istot i zapominają, że humanitaryzm to określenie odnoszące się do ludzi, a nie zwierząt
Zajebisty prosiaczek,karmić wyprowadzać pod blok a na święta jak znalazł.
Ja bym chwycił tego świniaka, utuczyłbym i bym na nim jeździł jak na koniu.
Jasne, jasne, jeździł... r🤬ałbyś zwyrolu!!!
[ Dodano: 2024-10-12, 06:32 ]
Mnie w tym przeraża tylko to że świnia ma inteligencję 4 letniego dziecka a nam do traktowania jej jak pokarm wystarczy tylko fakt że nie potrafimy się z nimi porozumieć. Gdyby na przykład na naszą planetę przylecieli obcy to mogli by nas potraktować tak jak my świnie z tego samego powodu, po prostu nie wiedzieliby co my sobie tam skrzeczymy.
Oczywiście fajne byłoby gdyby zwierzęta nie musiały cierpieć i umierać ale to raczej nie jest jeden z najbardziej palących problemów swiata. Poza tym takie świnie jako gatunek zapewne by wyginęły bo nie byłoby z nich żadnego pożytku gdyby nie to że są smaczne.
Taką mam sobie rozkmine czytając o waszych rzeźniczych doświadczeniach, aż zgłodniałem i idę zjeść kiełbasę.
Polecam pograć w Prey z 2009 roku, nie ten zj🤬y remake.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Mnie w tym przeraża tylko to że świnia ma inteligencję 4 letniego dziecka a nam do traktowania jej jak pokarm wystarczy tylko fakt że nie potrafimy się z nimi porozumieć. Gdyby na przykład na naszą planetę przylecieli obcy to mogli by nas potraktować tak jak my świnie z tego samego powodu, po prostu nie wiedzieliby co my sobie tam skrzeczymy.
Bardzo mądry komentarz.