📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

Syberia, 2 jedyne pojazdy w promieniu 1,5 tysięca kilometrów, a i tak się jebnęły...

Ten co jechał z naprzeciwka zasnął/zasłabł za kierownicą, lub popełnił samobójstwo i wjechał pod jadącego drugim pasem tira.
Jestem ekspertem, widziałem dużo filmików na internecie.
Jestem ekspertem, widziałem dużo filmików na internecie.
idealnie jest tu pokazane czym jest osobówka w zderzeniu z tirem
prochem i niczem
wbił sie jak mucha w przednią szybe
prochem i niczem
wbił sie jak mucha w przednią szybe
Tutaj widać jak długa jest droga hamowania ciągnika siodłowego nawet z "balastem".
Powinien zobaczyć to każdy ćwok który hamuje, wymusza czy robi inne durne rzeczy przed ciągnikami siodłowymi...
Powinien zobaczyć to każdy ćwok który hamuje, wymusza czy robi inne durne rzeczy przed ciągnikami siodłowymi...
@up powiedz mi czy kierowca ciągnika siodłowego zamiast hamować nie mógł zjechać na drugi pas ? Bo jeżeli jest taka możliwość, to kierowca tira okazał się ćwokiem.
@floojd: duży zestaw to nie jest twoje pikaczento, że możesz sobie lawirować nim jak chcesz.
@nowynick, w USA była historia że 2 jedyne auta w całym stanie się zderzyły więc...
Corradolicious, Wiem że nie skręca jak Fiesta Kena Blocka, ale samo naciskanie na hamulec niewiele pomogło
Zwłaszcza że drugi pas się zwolnił

Albo koleś z ciężarówki nie wcisnął hamulca albo stan techniczny tego układu w tym aucie jest typowy dla tego kraju

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie