Skoro nie można inaczej

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.I c🤬j wie o co chodzi
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"Z tego co przed chwilą wyczytałem to gość, który dostał w papę myślał dobrze, bo chciał zj🤬 ludzi blokujących (zawracających i cofających) przy korytarzu życia. Niestety w ten sposób sam blokował przejazd dla karetki stając przed maską samochodów, których kierowcy są debilami. No i koniec końców naraził się kierowcy VW za niewybredne słowa o jego matce
A kierowca VW to Ukrainiec .
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Ukrainiec to był wczoraj w twojej dupie....
A ty co się tak spiąłeś jak o Ukraińcu napisał ! Może sam sp🤬oliłeś do Polski przed mateczką rasiją i tu kozaka strugasz. To uważaj, bo znajdzie się kilku Polaków, którzy pomogą ci szybciutko wrócić i lepiej pilnuj swojego tyłka.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.A ty co się tak spiąłeś jak o Ukraińcu napisał ! Może sam sp🤬oliłeś do Polski przed mateczką rasiją i tu kozaka strugasz. To uważaj, bo znajdzie się kilku Polaków, którzy pomogą ci szybciutko wrócić i lepiej pilnuj swojego tyłka.
Mówisz kmiocie do Polaka Narodowca. Tak samo gardze ruskimi jak i ukrami czyli zbiorczo kacapami. Więc się ode mnie odp🤬l frajerze, wielbicielu jak widać po wpisie banderowskich k🤬sów.