Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sztruks 2022-08-30, 7:43 51
I bardzo dobrze! To ze jest psem nie upoważnia go bić kogoś po twarzy...
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2022-08-30, 7:44 2
Jakie znieważenie? Przczola mu usiadła na ryju. Chłopak go uratował, bo by go użądliła.

Ale napisałem.
Zgłoś
AndrzejDuda 2022-08-30, 9:01 26
Odruch bezwarunkowy. Tak się robi i nie ważne kto jest po drugiej stronie, nawet jak wiesz, że przegrasz to w łeb trzeba jebnąć żeby nie być p🤬dą. Pozdrawiam.

podpis użytkownika

Zgłoś
pablohasan 2022-08-30, 9:08 6
AndrzejDuda napisał/a:

Odruch bezwarunkowy. Tak się robi i nie ważne kto jest po drugiej stronie, nawet jak wiesz, że przegrasz to w łeb trzeba jebnąć żeby nie być p🤬dą. Pozdrawiam.

UWAGA! Mamy tu do czynienia ze znawcą. Prawdziwy fighter o zajebiście mocnej psychice!
Zgłoś
AndrzejDuda 2022-08-30, 9:16 3
pablohasan napisał/a:

UWAGA! Mamy tu do czynienia ze znawcą. Prawdziwy fighter o zajebiście mocnej psychice!

tak, potwierdzam

podpis użytkownika

Zgłoś
gurup 2022-08-30, 10:14 1
AndrzejDuda napisał/a:

Spoko dudeł, następnym razem tak zrób jak cię kaczor będzie od tyłu zapinał
Zgłoś
croyna 2022-08-30, 10:24 14
grudzin7 napisał/a:

Spoko dudeł, następnym razem tak zrób jak cię kaczor będzie od tyłu zapinał

ale trzeba mieć zj🤬e życie, żeby swoje polityczne frustracje wylewać pod losowym postem w internecie
Zgłoś
Halman 2022-08-30, 11:03 3
pablohasan napisał/a:

Mamy tu do czynienia ze znawcą. Prawdziwy fighter o zajebiście mocnej psychice!

to raczej z ciebie jakaś p🤬deczka - dostaniesz strzał na ryj i co zrobisz? spłakany przeprosisz że się krzywo spojrzałeś?
Zgłoś
MalcolmX 2022-08-30, 11:38 2
"Słyszałem kiedyś, jak podczas jakiegoś spotkania rodzinnego ojciec stwierdził:
"ja czasem muszę sprawić lanie dzieciom, ale nigdy nie biję po twarzy, by ich nie poniżyć".
To piękne, bo ma wyczucie godności. Jeśli ma ukarać, to robi to odpowiednio i idzie dalej"

Papież Franciszek

podpis użytkownika

Opis
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-08-30, 14:12 1
a ten drugi jak pomaga i sp🤬ala
Zgłoś
Szary_Jeleń 2022-08-30, 14:21 3
I bardzo k🤬a dobrze

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
KrólwCrocsach 2022-08-30, 14:38 3
Halman napisał/a:

to raczej z ciebie jakaś p🤬deczka - dostaniesz strzał na ryj i co zrobisz? spłakany przeprosisz że się krzywo spojrzałeś?

Ja przede wszystkim nie pogarszał bym swojej sytuacji, nie jestem aż tak głupi by z powodu swojej dumy kopać pod sobą dołki tylko po to by udowodnić innym lub sobie że nie jestem p🤬dą, cytując dobrze powiedziane "UWAGA! Mamy tu do czynienia ze znawcą. Prawdziwy fighter o zajebiście mocnej psychice!"
Zgłoś
Halman 2022-08-30, 14:53 3
OneEpicBrainCell napisał/a:

Ja przede wszystkim nie pogarszał bym swojej sytuacji, nie jestem aż tak głupi by z powodu swojej dumy kopać pod sobą dołki tylko po to by udowodnić innym lub sobie że nie jestem p🤬dą

jesteś p🤬dą, to napastnik ma być zaskoczony i zdezorientowany kontratakiem a nie udawać jak idiota że nie istniejesz... myślisz ze od tego poprawisz sytuację jak wyczuje spoconego tchórza? liczysz na litość jak sie skulisz?
Zgłoś
AndrzejDuda 2022-08-30, 15:08 3
OneEpicBrainCell napisał/a:

Ja przede wszystkim nie pogarszał bym swojej sytuacji, nie jestem aż tak głupi by z powodu swojej dumy kopać pod sobą dołki tylko po to by udowodnić innym lub sobie że nie jestem p🤬dą, cytując dobrze powiedziane "UWAGA! Mamy tu do czynienia ze znawcą. Prawdziwy fighter o zajebiście mocnej psychice!"

Ktoś będzie na ciebie sikał, a ty będziesz udawał, że deszcz pada ? takich jak ty potrzeba w rosji, a nie tutaj.

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie