U................m
2014-12-15, 20:03
@upupupupup wy wszystkie c🤬je rasistowskie. a co jak ktos nie ma jednej reki?
@up jak nie ma jednej to ma drugą. tyle w temacie
a pomysł praktyczny dla kogoś kto na prawdę nie umie złapać wtyczki i wyciągnąć. Najlepsze w tym jest to że taka wtyczka będzie kosztowała 2x tyle co zwykła
K................n
2014-12-15, 20:50
Tak się zarabia na ludzkiej głupocie mówicie? To zobaczcie jaki ktoś jest mądry i widzi jacy są ludzie głupi. Pytanie retoryczne. Dlaczego wy nic nie wymyślicie?
S................f
2014-12-15, 20:50
A ja bym k🤬a chciał taką wtyczkę, bo wygoda. A dla wszystkich narzekających, że robimy się zbyt leniwi - po c🤬j wam otwieracz do piwa? Przecież o kamień sobie możesz otworzyć. A dużo ich w swojej jaskini masz, skoro każde udogodnienie z miejsca odrzucasz.
up
k🤬a matołki jedne, żaden z was nie pomyślał że to udogodnienie dobre dla ludzi kalekich np: bez ręki, bez palców, po wylewie itd.
Bartzu napisał/a:
bo ciężko przytrzymać drugą ręka
no ciężko, zwłaszcza jak ktoś jej nie ma
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
kątowa wtyczka. Jak ją wyjąć ciągnąc za kabel
m................u
2014-12-15, 21:06
Defetysta napisał/a:
a pomysł praktyczny dla kogoś kto na prawdę nie umie złapać wtyczki i wyciągnąć. Najlepsze w tym jest to że taka wtyczka będzie kosztowała 2x tyle co zwykła
Czyli ze złotówkę?
Ogólnie z tego co kojarzę to Polski "wynalazek" i zdobył dużo nagród "innowacyjności". Ot problemy pierwszego świata...
Tak w ogóle to jest o ile pamiętam Polski patent, który zajął pierwsze miejsce na jakichś targach technologicznych, czy jakoś tak, nie chce mi się szukać.
Nie wiem jak tym mistrzom którzy to wymyślili wytłumaczyć, ale jak im wyp🤬ala gniazdko ze ściany przy wyciąganiu wtyczki... To są takie dwie śrubki, co reguluje się nacisk obejm które trzymają gniazdko w otworze...
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
P................j
2014-12-15, 21:26
No faktycznie k🤬a rewolucja....
no właśnie....małe dziecko nie ma tyle sił by wyciągnąć taka wtyczkę a le teraz naciśnie guzik i voila
Bardzo fajny patent. Do tego Polski.
P................G
2014-12-15, 22:40
Jak wtyczka jest dobrze zamontowana, to ni c🤬juja nie wyskoczy.
Ale pomysł jest dobry. Widziałem małą falę hejtu, ale na takiej zasadzie marudy jedne to każdy pomysł jest głupi. Na c🤬j jechać samochodem, jak można sobie iść ? Na c🤬j komuś wkrętarka akumulatorowa, jak można ręką śrubę wkręcić ? Itp itd.
Wtyczka ułatwia wyjęcie ? Ułatwia, to na c🤬j jeden z drugim marudzicie ?
A ja bym dołożył jeszcze możliwość lekkiej rotacji wyjścia kabla z wtyczki. Bo często jeden na drugi nachodzi i nie ma jak do listwy podpiąć, kąt 90 stopni w zupełności by wystaczył.
k................m
2014-12-15, 22:46
Bonguś - dla inwalidy z jedną ręką? Ciekawy tylko jestem, czy obecnie montowane "gniazdka" wytrzymają taki "wypychacz".
A ja życzę pomysłodawcom powodzenia.
Pomysł z cyklu takie małe a cieszy
piwko leci