Sprawdzi się w życiu ?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19
@up jak nie ma jednej to ma drugą. tyle w temacie
a pomysł praktyczny dla kogoś kto na prawdę nie umie złapać wtyczki i wyciągnąć. Najlepsze w tym jest to że taka wtyczka będzie kosztowała 2x tyle co zwykła
a pomysł praktyczny dla kogoś kto na prawdę nie umie złapać wtyczki i wyciągnąć. Najlepsze w tym jest to że taka wtyczka będzie kosztowała 2x tyle co zwykła
Tak się zarabia na ludzkiej głupocie mówicie? To zobaczcie jaki ktoś jest mądry i widzi jacy są ludzie głupi. Pytanie retoryczne. Dlaczego wy nic nie wymyślicie?
Defetysta napisał/a:
Czyli ze złotówkę?
Ogólnie z tego co kojarzę to Polski "wynalazek" i zdobył dużo nagród "innowacyjności". Ot problemy pierwszego świata...
Tak w ogóle to jest o ile pamiętam Polski patent, który zajął pierwsze miejsce na jakichś targach technologicznych, czy jakoś tak, nie chce mi się szukać.
no właśnie....małe dziecko nie ma tyle sił by wyciągnąć taka wtyczkę a le teraz naciśnie guzik i voila
Bonguś - dla inwalidy z jedną ręką? Ciekawy tylko jestem, czy obecnie montowane "gniazdka" wytrzymają taki "wypychacz".
A ja życzę pomysłodawcom powodzenia.
Pomysł z cyklu takie małe a cieszy
piwko leci
Pomysł z cyklu takie małe a cieszy
piwko leci
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie