r................w
2014-12-15, 16:30
chyba dla umyslowo chorych.
@UP
Dokładnie tak, jak piszesz i dodam od siebie, że dla c🤬joz, które nie potrafią przytrzymać kontaktu ręką. Na takich snobach i pojebach dziś zarabia się kase sprzedając byle gówno..
J................z
2014-12-15, 16:34
Tak się zarabia na ludzkiej głupocie
bo baby takie są... lubią mocno ciągnąć druta
podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
mała modyfikacja i świetny pomysł. do czarnego guzika doprowadzić kabelek, jak teściowa naciśnie to jej się oczy zaświecą
dth
2014-12-15, 16:44
bez sensu, kupować przejściówki żeby łatwiej było z kontaktu wyciągnąć... czego to ludzie nie wymyślą
J................z
2014-12-15, 16:49
Nie no pomysł może i spoko, ale poczułem się jakbym oglądał idiotów z mango co sobie z umyciem podłogi nie radzą.
Przecież każdy szanujący się człowiek wie, że jak ciężko wychodzi wtyczka to trzeba do kontaktu psiknąć WD-40
4................h
2014-12-15, 17:05
Dorosły facet a kabla z przedłużacza wyciągnąć nie może.
Pomysł fajny, ale kto by chciał kupować patent i zwiększać cenę produktu o 10-15zł na sztuce kiedy taka suszarka, żelazko kosztuje 50-60zł a pozostałych sprzętów nie wyjmuje się z gniazdka.
Przy okazji też warto przyjrzeć się konstrukcji wielu przedłużaczy i gniazdek, które mogłyby nie przeżyć takiego nacisku na część plastikową swojej konstrukcji.
Dokładnie jak piszą wyżej. Dla niedorozwojów albo totalnych leni, którym się nie chce kontaktu ręką przytrzymać. Ale tak czy inaczej to ułatwienie, więc wynalazek dobry.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
B................u
2014-12-15, 17:53
bo ciężko przytrzymać drugą ręka
po pierwsze wtyczki które ciężko wyciągnąć mają urządzenia które bardzo rzadko zmieniają swoje położenie, a ładowarki itd... są przenośne i łatwo je wyciągnąć, co prawda z tym gównem byłoby jeszcze lżej ale no k🤬a, jakim trzeba być spasionym hamburgerem?
Dla mnie to jest "poprawianie koła"...
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
2014-12-15, 19:52
Dobrze że przy wyciąganiu z gniazdka całej instalacji ze ściany nie wyp🤬olił. Jakbym oglądał MANGO Telezakupy