Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
OldMann 2023-09-23, 18:39 3
inteligencja tubylców w tamtych rejonach swiata mnie rozp🤬ala, jeszcze rozumiem gdyby ona była z tyłu, ale ona jechała z przodu, co trzeba mieć w bani zeby sie tak zachować

podpis użytkownika

dobry sadol to martwy sadol
Zgłoś
krolikosus 2023-09-23, 19:16 1
Aż hamulce odsapnęły
Zgłoś
mazga50 2023-09-23, 23:15 1
Betoniarka/mieszarka

Betoniarnia/wytwórnia betonu

Betonowóz/ ostatecznie "gruszka"

Zgłoś
JamPawel 2023-09-23, 23:41 2
Beton Jarka
Zgłoś
kakalos 2023-09-24, 0:18
pewnie chcial wymusic odszkodowanie, tylko po co mu jak nie zyje
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2023-09-24, 6:46
Powinien go szybko zalać betonem. Jak beda czekać na misie to beton stężeje i się zmarnuje, a tak od rodziny dostanie odszkodowanie za sarkofag plus extra za szybką robotę.
Zgłoś
smc 2023-09-24, 11:51 1
Patrz w lusterka. Betoniarki są wszędzie...
Zgłoś
Sraj1 2023-09-24, 15:16
OldMann napisał/a:

inteligencja tubylców w tamtych rejonach swiata mnie rozp🤬ala, jeszcze rozumiem gdyby ona była z tyłu, ale ona jechała z przodu, co trzeba mieć w bani zeby sie tak zachować

Przypuszczalnie zmywara albo stary grzyb, albo te dwa w jednym.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2023-09-25, 11:08
Zwróćcie uwagę, że w tych gównokrajach trzeciego świata (gdzie zwykły szary obywatel jest tylko numerkiem, masą ludzką bez żadnych praw, który ma zap🤬lać całe życie za michę ryżu bez żadnych perspektyw na jakąkolwiek poprawę swojej sytuacji materialnej) pojazd jest wyznacznikiem "jakości" kierowcy. Im bardziej poj🤬e gówno, tym kierowca jest większym jełopem. Widzisz rikszę w indiach - z dużym prawdopodobieństwem to właśnie jej właściciel odjebie manianę. Tu na miniaturce widać jakiś niedoj🤬y kibel z dachem? Nie musiałem odpalać, żeby wiedzieć kto będzie sprawcą wypadku. Widzisz traktor na nagraniu z indii czy pakistanu? Nie muszę nic dodawać.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś