👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może to ten sam dziadek co chciał nowym kamperem pod wiaduktem kolejowym przejechać.
przewodnik_elektryczny napisał/a:
Z ciekawości zapytam ile taki ?
Zależy na ile pomp był dystrybutor ale na orlenie ? Ok 350 tyś netto. Dystrybutor, usługa wymiany, do tego dochodzi zatrzymanie stacji i koszty z tym związane (zyski utracone, straty wizerunkowe, itp). Dział prawny orlenu już zaciera ręce od ilości zer jakie wyliczyli a którymi to obciążą ubezpieczyciela przyczepy/zestawu który spowodował zdarzenie. Dział prawny ubezpieczalni - mur beton już szykuje regres względem właściciela polisy/sprawcy.
Stacja paliw: koszt budowy, wyposażenia, utrzymania, funkcjonowania - to są chore pieniądze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie