Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mam_racje 2020-09-22, 15:09 13
Pedały się boją Zjednoczonej Prawicy... i słusznie!

Zgłoś
Juzwa 2020-09-22, 15:15 5
Żeby ten smotruch to powiedział, to kamerzysta musiał mu chyba obciągnąć. Warto było c🤬lu?

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
remi1982 2020-09-22, 16:04 41
mam_racje napisał/a:

Pedały się boją Zjednoczonej Prawicy... i słusznie!

Zjednoczonej czego? Pis, Po,Sld, Pls i inne te twory to lewaki czystej maści k🤬a. Jeśli tego nie dostrzegasz, to jesteś tak samo głupi jak ten cz🤬ch.
Zgłoś
mam_racje 2020-09-22, 16:31 4
@up
PiS lewacki? Sprawdź z czego gotujesz grzybową bo to nie były kozaki...
To ty nie dostrzegasz że Konfederacja to pachołki Xi Jinpinga i Putina, to ukryte lewaki a lewactwo (także to na zachodzie) pochodzi ze wschodu (z Izraela i Rosji) - sprawdź kto sponsorował i inwigilował* ruchy hippisowskie w czasie wojen w Korei i Wietnamie.

* - tak samo, jak teraz ruchy narodowe w Polsce mają najwięcej ruskich agentów.
Zgłoś
mygyry 2020-09-22, 16:32 4
A ja tam lubię Ziobrę
Zgłoś
hfbnmiuytp 2020-09-22, 17:12 16
mam_racje napisał/a:

@up
PiS lewacki? Sprawdź z czego gotujesz grzybową bo to nie były kozaki...
To ty nie dostrzegasz że Konfederacja to pachołki Xi Jinpinga i Putina, to ukryte lewaki a lewactwo (także to na zachodzie) pochodzi ze wschodu (z Izraela i Rosji) - sprawdź kto sponsorował i inwigilował* ruchy hippisowskie w czasie wojen w Korei i Wietnamie.
* - tak samo, jak teraz ruchy narodowe w Polsce mają najwięcej ruskich agentów.

za dużo Sakiewicza słuchasz, odstaw gazetę polską to zrobi ci sie lepiej
Zgłoś
ALEROBAL 2020-09-22, 19:53
Pracujący murzyn? fake
Zgłoś
trebles121 2020-09-22, 20:17 1
dzieci sie podniecaja ze czarnux zwyzywa polaka jakikolwiek by nie byl ten c🤬l za niedlugo ich naucza pojazdu na swoje matki historie i wszystko inne nie bo stonoga manipulant zaj🤬y wymysla a dzieci lykaja kazde jego gowno
Zgłoś
Hafnarfjodur 2020-09-22, 21:39
I właśnie to jest polski problem: na wybory połowa 20 - 30 latków nie pójdzie, żeby coś zmienić, a będą takie teksty rzucać , co dla tego postokrągłostołowego betonu to tylko woda na młyn.
Zgłoś
Juzwa 2020-09-22, 21:53
habiTEK napisał/a:

Nie znasz czlowieka a go wyzywasz od c🤬li, Czyli i ja moge ciebie szmaciarzu zaj🤬y rowniez powyzywać.
Sp🤬alaj stad pokurczu pisowski.

A cóż tak się uniosłeś? Pędzlujesz gały smotruchom w UK, czy już się tobą nawet tacy brzydzą? Umyj ręce, bo ci się kleją do klawiatury.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-09-22, 22:41
Hafnarfjodur napisał/a:

I właśnie to jest polski problem: na wybory połowa 20 - 30 latków nie pójdzie, żeby coś zmienić, a będą takie teksty rzucać , co dla tego postokrągłostołowego betonu to tylko woda na młyn.

Byłem na pierwszej turze prezydenckich, na drugą nie było po co iść. Z betonem nie wygrasz wyborami i pamiętaj, że tu swoje skrzypce gra też zagranica, która ma swój interes w betonie. Tutaj pomoże tylko totalne ogarnięcie się bardzo mocno podzielonego społeczeństwa i masowy brak zaufania do organów państwowych i wspólna gra o odzyskanie kontroli nad krajem. Jak jakimś cudem to by się stało to zagranica odpali nam Białoruś 2.
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-09-22, 23:22 1
hfbnmiuytp napisał/a:

za dużo Sakiewicza słuchasz, odstaw gazetę polską to zrobi ci sie lepiej

Choćbyś i milion razy zaklinał rzeczywistość, to nie zrobisz z PiSu prawicy, proste. A jak lubisz "przejmować/kolonizować" słowa i wymieniać ich znaczenie na takie jakie tobie pasuje, to nie różnisz się niczym od typowego lewaka i tu zataczamy koło. Tfu!

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś